Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Šokující výpovědi Jana Hájka #10: Podle čeho se řídit při plánování ochrany před bleskem? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Šokující výpovědi Jana Hájka #10: Podle čeho se řídit při plánování ochrany před bleskem?


Šokující výpovědi Jana Hájka #10: Podle čeho se řídit při plánování ochrany před bleskem?
Zřízení či nezřízení ochrany před bleskem nezávisí na subjektivních dojmech. K rozhodnutí existuje objektivní nástroj a tím je analýza rizika. Stavební zákon přitom jasně říká, že na všechny činnosti, na které člověk sám nestačí, má mít najatého odborníka. První kroky každého laika by proto měly směřovat k autorizovanému odborníkovi.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 28.12.2015


V posledním desátém díle seriálu Šokující výpovědi Jana Hájka jsme řešili, podle čeho se má laik řídit při plánování ochrany před bleskem.



Kdo je Jan Hájek
Po absolvování SPŠ Dopravní, oboru zabezpečovací a sdělovací technika a ročním pokusu na ČVUT – Fakulta strojní, počal svou profesní kariéru u firmy AEG Domácí spotřebiče, organizace servisu a servisních prací. Po roce přešel k firmě J. Fröschl & Co., kde  prošel  pozicemi - přímé  služby zákazníků,  obchodní  zástupce,  vedoucí oddělení, vedoucí prodeje Praha, vedoucí prodeje ČR. Od roku 2002 pracuje pro firmu DEHN + SÖHNE. Je spoluautorem KníŠky 2.0, elektronické odborné publikace s více jak 20.000 čtenáři. Je aktivním účastníkem diskusí Elektrika.cz.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.