Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SIEMENS: Přístroje pro instalace KNX (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.10.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SIEMENS: Přístroje pro instalace KNX


SIEMENS: Přístroje pro instalace KNX
... SIEMENS nabízí obrovskou škálu KNX přístrojů jak z oblasti snímačů, tak i z dalších oblastí – akčních členů, rozhraní a mnohých systémových prvků. Mezi nejzajímavější přístroje lze zařadit tzv. prostorové přístroje – tedy kombinace různých snímačů v jednom přístroji (tlačítkové ovladače, termostaty, snímače kvality ovzduší apod. Tyto přístroje umožňují komplexní řízení vnitřního prostředí v místnostech.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.10.2017


Firma SIEMENS nabízí obrovskou škálu KNX přístrojů jak z oblasti snímačů, tak i z dalších oblastí – akčních členů, rozhraní a mnohých systémových prvků. Mezi nejzajímavější přístroje lze zařadit tzv. prostorové přístroje – tedy kombinace různých snímačů v jednom přístroji (tlačítkové ovladače, termostaty, snímače kvality ovzduší apod. Tyto přístroje umožňují komplexní řízení vnitřního prostředí v místnostech.



Široká škála akčních členů v konstrukčních variantách pro montáž do rozvaděčů, do elektroinstalačních krabic nebo pro umístění do stropních podhledů, případně do mezipodlahových prostorů, zabezpečuje obrovskou variabilitu při řešení projektů systémových instalací. Proto každá instalace může být „ušita“ na míru pro každé specifické použití ať již v malých či velkých objektech, v kancelářských, školských a podobných budovách nebo v bytech či rodinných domech, a to jak v instalacích nových, tak i rozšiřovaných či rekonstruovaných.

Zajímavými jsou jednak KNX/DALI rozhraní pro řízení osvětlení a také řada typů žaluziových akčních členů, hlavně těch, které dovolují plynulé řízení.

Kromě toho, různá rozhraní umožňují snadnou spolupráci s jinými typy sběrnic i s jinými řídicími systémy.

O KNX více zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KNX národní skupina České republiky, z.s. - Technická 3058/10, Brno - 730 521 526 - sekretar@knxcz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.