Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SI# Jak se Pavel Barvíř dostal k elektrotechnice? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.11.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SI# Jak se Pavel Barvíř dostal k elektrotechnice?


SI# Jak se Pavel Barvíř dostal k elektrotechnice?
Cesta Pavla Barvíře k systémovým instalacím byla delší než u jiných odborníků. Jaký obor vystudoval a co o sobě prozradil se dozvíte v článku o autorech seriálu systémových instalací..
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.11.2016



Pavel Barvíř má kořeny v legendárním EZ Brno odkud nás pochází víc. A jeho jméno si už dlouho spojuji se značkou SCHRACK trochu jinak, protože byl to právě on, kdo tuto značku proslavil minimálně na Moravě. Poslechněte si co o sobě říká sám Pavel Barvíř v souvislosti s obsahem u nás na portále Elektrika.



K Elektrice jsem se dostal skrz svého otce, který učil na fakultě. Po gymnáziu jsem dělal obor výroba rozvodu využití, to znamená energetiku, potom jsem pokračoval postgraduálném sítě. Tahleta práce mě bavila, dělal jsem v EZ Brno projektanta na vysoké napětí, trafostanice, to se mi líbilo. Potom se EZ rozpadl a musel jsem hledat další uplatnění a přes konkurz jsem se dostal do firmy SCHRACK, kde jsem narazil na instalace, protože hlavním polem naší činnosti jsou instalace, takže jsem se tady seznámil s problematikou instalací, kterou jsem nikdy předtím nedělal no a s tím související inteligentní instalace, osvětlení a podobně. Projektoval jsem řádově mezi tím, že jak jsem dělal u SCHRACKU na dvě etapy, tak jsem se věnoval projektování, jak silnoproudů, tak jsme vlastně s kolegou jsme měli firmu na inteligentní instalaci. Pak jsem dostal znovu nabídku vrátit se ke SCHRACKU, takže jsem tady už desátým rokem a doufám, že to tady se mnou vydrží až do konce.

Více videozáznamů s
Pavlem Barvířem
naleznete zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.