Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SI# Historie Josefa Kunce (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.12.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SI# Historie Josefa Kunce


SI# Historie Josefa Kunce
Josef Kunc není v seriálu o systémových instalacích náhodou. Této oblasti se věnuje mnoho let. Jak a kde se k ní dostal? Jakého výrobce zastupuje? Co nám o sobě prozradil dalšího? Sledujte další díl o autorech seriálu SI# systémových instalací.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.12.2016



Josefa Kunce známe přes 20 let. Ve spojitosti se zásuvkami a vypínači. A protože je vystudovaný kybernetik, tak není divu, že se objevil v oblasti systémových instalací.



Narodil jsem se před dlouhou řadou let a mimo jiné jsem vystudoval VUT v Brně, obor technická kybernetika a snažil jsem se vždycky věnovat profesně z té činnosti, která souvisela s měřením, regulací a podobně. Tím pádem jsem dospěl k systémovým instalacím. Zde se vlastně nejedná o nic jiného než o měření a regulace.

Když jsem v roce 1994 nastoupil do ABB, tak v té době se právě rozbíhaly praktické instalace, protože od roku 1993 začaly dodávky přístrojů pro KNX instalace, tehdy se tomu říkalo EIB. Takže jsem se snažil hned od počátku, ale trvalo to cca 3-4 roky než jsem se tomu mohl začít věnovat. Teď už nejsem zaměstnancem ABB, ani jiného podniku a jsem na vlastní noze. Mimo jiné jsem sekretářem pro Spolek KNX národní skupina České republiky, zapsaný spolek.



Více videozáznamů s
Josefem Kuncem
naleznete zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.