Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Ocenění pracovníci spolu s nejvyššími.... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.06.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Ocenění pracovníci spolu s nejvyššími....


... představiteli Lapp Group. Ti, kteří ovládali německý nebo anglický jazyk, měli možnost hovořit neformálně s představiteli společnosti Lapp...
Miroslav Minařík, ze dne: 17.06.2003

V pozadí nejstarší jádro českého Lapp.

Aleš Vaicenbacher, lady Victoria, Ursula Ida Lapp, Andreas Lapp

Potřeby výrobců a zákazníků nasměrovaly vývoj produkce firmy k výrobkům spojeným s elektrotechnickými rozvody : od vývodek SKINTOP® (které mimochodem letos slaví 25. narozeniny), dále datové kabely UNITRONIC® a HITRONIC®, konektory EPIC®, přes strojní zařízení pro manipulaci s kabely až po desítky tisíc dalších výrobků, pro speciální potřeby zákazníků.
Vývoj pokračoval a firma začala dodávat celé systémy, chcete-li kompletní řešení, dle přání a speciálních specifikací klienta. Lapp Group dále posiluje svou pozici na trhu, investuje do vývoje, aplikuje nová řešení a flexibilně komunikuje se zákazníky.

Lapp Kabel působí na českém trhu již od roku 1993, zpočátku prostřednictvím obchodní kanceláře, následně pak z nově založené samostatné společnosti se sídlem v Holešově, která se v roce 2001 stává nejúspěšnější firmou v holdingu Lapp Group, do něhož dnes patří 50 společností s 2600 zaměstnanci po celém světě.
Hlavními atributy úspěchu jsou prvky kvalitního servisu - doba dodání do 24 hodin, nonstop servis na telefonu, návrh optimálního řešení a následné aplikace.
Spokojenost zákazníků se promítla do úspěšné permanentní spolupráce, kterou páteční oslava jen opepřila. A pak že je pátek třináctého smolný den!

TEXT Z OBLASTÍ
  • Komentáře

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.