Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KLUB: Setkání Elektrika.cz a nový klub (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.04.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KLUB: Setkání Elektrika.cz a nový klub


KLUB: Setkání Elektrika.cz a nový klub
Něco málo o novém klubu elektrotechniků jehož působení je po celém území internetu. Alternativa, která svou nezvyklostí má největší šanci být úspěšná! Prostor pouze pro fakta.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.04.2006

O tom, že je internet komunikační kanál sice víme, ovšem mnozí si pod termínem představují jiné služby. Internet svou existencí vytlačil a doposud vytláčí jiné, desetiletí zavedené komunikační nástroje. Nemusíme chodit daleko pro názorný příklad, kdy například SMS úplně vymýtila klasické telegramy.

A tak i internet mění naši tvář komunikace. Avšak není to zase tak jednoduché jak se zdá. Mnozí se neumí vyjadřovat písemnou formou! Vyjádřit svou myšlenku písemně není zase tak snadné! Ono vyjádřit vlastní myšlenku dá často hodně práce i verbálně! A tak internet je sice otevřený všem, ovšem pouze těm, kteří to s ním umí a jsou ochotní!

A tak se nám hned z 25.000 čtenářů našeho portálu objevuje například v našich diskuzích malá hrstka. Dnes tuto hrstku mohu nazvat klubovým jádrem.

Nebyl účelově plánován, vznikl spontánně bez zbytečných administrativních zvyklostí, které obvykle pohřbí samotný účel dříve, než se k němu někdo dostane.

Tento virtuální klub je pro všechny elektrotechniky, kteří chtějí pomoci druhým elektrotechnikům. Klub je bezplatný, nemá funkcionáře, nemá kamennou klubovnu pouze virtuální, za to má přísná pravidla!

Předesíláme, že samotná funkce klubu není závislá na počtu členů, proto, ač se to bude zdát nelogické, i v šesti lidech dokáže dost dobře plnit svou funkci. Cílem klubu není tedy získat nedohledné konce členů.

Kdo se může přidat?

Proč se chtít přidat?
A tento důvod je zcela opačný, než se mnozí ptají. Přidat se proto, že se chceme podělit o své zkušenosti s jinými, podobně smýšlejícími. Klub.elektrika.cz spojuje elektrotechniky oborem, prací a snahou. Kdo není z oboru a do klubu nepřinese, nic nezíská. Všimněte si, že jsme neuvedli žádný jiný důvod proč se přihlašovat!

Co udělat, když chci být členem?

Takto ověřená identifikace se lze považovat za neanonymní. Je na každém uživateli aby si chránil svou identitu. Toto zprvu nepopulární opatření je však pro mnohé logicky vyvrcholením stávající situace.

Doufáme, že pro ty, kteří hledají cestu k odborným přátelům, to bude další z možných řešení.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.