Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Seriál Systémové instalace SI# se představuje (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.01.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Seriál Systémové instalace SI# se představuje


Seriál Systémové instalace SI# se představuje
Orientujete se dobře v systémových instalacích? Víte, jaká jsou pravděpodobná kritická místa poruchy nebo kolik zaplatíme za napájení systémové instalace? Renomovaným odborníkům z oboru jsme položili 23 zajímavých otázek z této oblasti. Výsledkem je seriál SI#. Jaká témata v seriálu již zazněla a jaká nás teprve čekají, se dozvíte v tomto článku.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.01.2016



Nacházíme se v době čtvrté průmyslové revoluce. Digitalizace prostupuje naše životy, ať se nám to líbí nebo ne. I domovní elektroinstalace zaznamenávají stále vyšší procento elektroniky. Abychom mohli mít užitnou techniku pod kontrolou, je dobré využít systémové instalace. Ta je koncepčně připravena uživateli efektivně sloužit a obsluhovat zařízení objektu tehdy, kdy je to potřebné nebo efektivní.

A jako každá novinka otvírá mnoho otázek, na které je dobré získat relevantní odpovědi. Vybrali jsme nejčastější oblasti, ve kterých dochází k informačnímu šumu. Abychom zachovali nestranný pohled, oslovili jsme všechny relevantní značky na našem trhu. Jejich odpovědi získáte v tomto seriálu a závěry si můžete udělat sami.

Tyto díly naleznete na portále Elektrika.cz i Elektrika.TV

 

Přehled všech již vydaných částí naleznete zde!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.