Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Semináře: Bezpečné spínání a připojení elektrických obvodů a zařízení (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.10.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Semináře: Bezpečné spínání a připojení elektrických obvodů a zařízení


Semináře: Bezpečné spínání a připojení elektrických obvodů a zařízení
Přední výrobci elektrotechnického materiálu s dlouholetou tradicí a zkušenostmi ELEKTRO, v.d. v Bečově nad Teplou a Elektropřístroj s.r.o. ve spolupráci s významným odborníkem z oblasti elektrotechniky Ing. Jiřím Slukou, inspektorem elektrických zařízení, Vás tímto srdečně zvou na cyklus přednášek. Více zde ...
Komerční sdělení, ze dne: 12.10.2011


ELEKTRO SEMINÁŘE 2011

Bezpečné spínání a připojení elektrických obvodů a zařízení

Přední výrobci elektrotechnického materiálu s dlouholetou tradicí a zkušenostmi ELEKTRO, v.d. v Bečově nad Teplou a Elektropřístroj s.r.o. ve spolupráci s významným odborníkem z oblasti elektrotechniky Ing. Jiřím Slukou, inspektorem elektrických zařízení, Vás tímto srdečně zvou na cyklus přednášek.

Termíny a místa konání:

25.10.2011, Hotel CASCADE, Radniční 3, Most
2.11.2011,
Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, Jihlava

Časový harmonogram:

Program školení:

Akce je určena všem elektrotechnikům, projektantům, pracovníkům údržby, revizním technikům, orgánům dozoru bezpečnosti práce, či soukromým podnikatelům v oblasti elektrotechniky.

Upozorňujeme účastníky, že na níže uvedený e-mail je možné odesílat dotazy k tématům seminářů a přednášející je v rámci pořádané akce zodpoví.

Každý z účastníků obdrží odborné materiály. Po ukončení akce bude podáván oběd. Pořadatelem akce jsou Elektro, v.d. v Bečově nad Teplou a Elektropřístroj s.r.o.

Garantem akce je Ing. Jiří Sluka. Mediálním partnerem je odborný portál Elektrika.cz

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.