Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Sdružovací skříň pro primární zónu jaderného reaktoru (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.10.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Sdružovací skříň pro primární zónu jaderného reaktoru


Sdružovací skříň pro primární zónu jaderného reaktoru
České firmy dokáží vyvinout unikátní zařízení. Příkladem je společnost Elexim, která vyvinula speciální produkt pro jadernou energetiku. Jde o sdružovací skříň, která bude pracovat v primární zóně jaderného reaktoru, tedy v hermeticky uzavřeném prostoru a za extrémních podmínek. O vývoji a užití této skříně s námi na AMPERu 2015 hovořil Jindřich Geisler, ředitel společnosti Elexim.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.10.2015



Sdružovací skříň firmy Elexim je určena k použití v těch nejtvrdších provozních podmínkách a to v primární hermetické zóně jaderných elektráren. Jedná se o úzce specializovaný výrobek, který podléhá kvalifikačním zkouškám a testování tak, aby splňoval ty nejpřísnější kritéria pro plánované použití.



Krátce o firmě Elexim
Společnost ELEXIM byla založena roku 1999 a od té doby působí na trhu jako dodavatel elektrotechniky pro průmysl a vybavení budov. Brzy pronikla i na zahraniční trh a nyní se již v rámci úspěšného rozvoje zaměřuje na zakládání dceřiných společností.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.