Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Sdružovací skříň pro primární zónu jaderného reaktoru


Document Actions
Sdružovací skříň pro primární zónu jaderného reaktoru
České firmy dokáží vyvinout unikátní zařízení. Příkladem je společnost Elexim, která vyvinula speciální produkt pro jadernou energetiku. Jde o sdružovací skříň, která bude pracovat v primární zóně jaderného reaktoru, tedy v hermeticky uzavřeném prostoru a za extrémních podmínek. O vývoji a užití této skříně s námi na AMPERu 2015 hovořil Jindřich Geisler, ředitel společnosti Elexim.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.10.2015
reklama


Sdružovací skříň firmy Elexim je určena k použití v těch nejtvrdších provozních podmínkách a to v primární hermetické zóně jaderných elektráren. Jedná se o úzce specializovaný výrobek, který podléhá kvalifikačním zkouškám a testování tak, aby splňoval ty nejpřísnější kritéria pro plánované použití.



Krátce o firmě Elexim
Společnost ELEXIM byla založena roku 1999 a od té doby působí na trhu jako dodavatel elektrotechniky pro průmysl a vybavení budov. Brzy pronikla i na zahraniční trh a nyní se již v rámci úspěšného rozvoje zaměřuje na zakládání dceřiných společností.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933