Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Schrack CD 2004 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.01.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Schrack CD 2004


schracd_13.jpg
Schrack Energietechnik přichází se zbrusu novým CD plným technických dat a také se svou technickou hrou Schrackman. Stačí pouze poklepat myší..... A co navíc? Komunikační software Schrack Meter!
Igor Nováček, ze dne: 30.01.2004

Ten, kdo se neúčastnil Informačních dnů Schrack 2004 (zde...), se připravil o poutavý výklad odborníků na technická témata. Kromě jiného nezískal CD na které bylo umístěno několik souborů, které obsahují vše co potřebujete znát o sortimentu uvedené společnosti.

Základní postup ovládání naleznete stručně na vnitřní straně obalu. Po zobrazení rootu uvidíte tento seznam adresářů....

U toho CD neočekávejte automatické spuštění po vložení média do mechaniky, ovšem názvy adresářů jsou naprosto vypovídající. Dokumenty katalogů jsou uloženy ve formátu pdf. Acrobat Reader ve verzi 5.05 jak vidíte je přítomen také.

Co se týká hry Schrackman stačí poklepat myší a spustí se intro. Ve složce technické katalogy naleznete v pdf zřejmě všechny obsahy papírových katalogů. Ty obsahují sortiment, který Schrack dodává do svým českým odběratelům.

Komunikační software Schrack Meter
Umožňuje grafické zobrazení měřených veličin na PC, monitorování a nastavování parametrů připojených přístrojů přes PC, nastavení a hlídání mezí měřených veličin, grafické zobrazení průběhu naměřených veličin v čase, jejich export v Excelu a tisk, jakož i sledování rychlých přechodových dějů.

Měřené veličiny třífázové elektrické sítě:
4KVADRANTOVĚ
- Fázová napětí
- Sdružená napětí
- Proud v nulovém vodiči
- Frekvenci
- Účiník
- Výkon činný, jalový a zdánlivý
- Výkon činný v každé fázi
- Výkon ve zvolené periodě
- Maximum výkonu ve zvolené periodě
- THD napětí v každé fázi
- THD proudu v každé fázi

2KVADRANTOVĚ
- Činná energie
- Jalová energie

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.