Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

SCHRACK Technik otevřel novou pobočku v Hradci Králové


Document Actions
SCHRACK Technik otevřel novou pobočku v Hradci Králové
Inovovaná prodejní pobočka Schrack Store HK, červená formule, elektromobil Nisan Leaf, veselé divadlo pro děti, dospělácká vrstva zábavy ... Tak probíhalo otevření obchodní pobočky rozsáhlé prodejní sítě Schrack v Hradci Králové. Objevilo se zde mnoho lokálních stálých partnerů, ale i mnoho z blízkého okolí. Bylo co řešit, co komunikovat. Podle slov jednoho z účastníků by se mohlo podobné slavnostní otvírání opakovat vícekrát za rok ...
Alena Minaříková, Miroslav Minařík, ze dne: 20.11.2013




Obchodní pobočka SCHRACK Technik v Hradci Králové doznala nových změn! V listopadu jsme se krátce zastavili na slavnostním otevření i s naší kamerou. I přes to, že Schrack Store je byznys pro dospělé, toto otevření bylo ve znamení dětského programu. Na několika hodinový okamžik se zde sešli obchodní partneři a přátelé z širokého okolí, aby mohli zhodnotit snahu a samosřejmě se setkat s ostatními, na které v samém obchodním spěchu často není čas.


Pro větší náhled kliknout!


Vozidlem přijedete přímo ke dveřím a bez problému zaparkujete. Vstoupíte do obchodní části a naleznete obchodníky obklopené Schrack Storem. Prakticky má pracovník k běžnému zboží pouze několik kroků. Schrack Store v Hradci Králové je součástí koncernové sítě Schrack Store, proto máte možnost objednat, resp. koupit cokoliv co se v této síti objevuje.


Pro větší náhled kliknout!

Elektronický obchod naleznete kromě adresy eshop.schrack.cz také jako aplikaci pro chytrý telefon. Zjednodušeně řečeno celý Schrack Store nosíte ve své kapse a kdykoliv můžete zjistit, která položka je a není, kde a kdy dorazí do vašeho blízkého Schrack Store.


Pro větší náhled kliknout!

Konkrétně v Hradci se vám bude věnovat hned několik odpovědných pracovníků. Vyzkoušeli jsme namátkou komunikaci bez ambicí nakupovat a ochota vysvětlit problematiku byla více než pozitivně překvapivá.


Pro větší náhled kliknout!

A jak dopadlo slavnostní otvírání? Jak jsme se zmínili, vše je o lidech a setkávání, ale středem pozornosti byl také Petr Jahoda, který přijel z Brna elektromobilem Nisanem Leaf a povozil mnoho účastníků, kteří ještě nejeli v tiše šumícím elektrovozítku. Děti se zaměřily na nepřehlédnutelnou červenou formuli a v podvečer shlédly africkou divadelní pohádku. A dospělí? Ti se samozřejmě zaměřili na prvky jídla a pití za neustálého vyměňování informací.

 
Nezbývá než popřát vedoucímu pobočky, Martinu Svobodovi a jeho týmu příjemnou a efektivní činnost v nových prostorách. Více fotografií z této události naleznete zde!


POKUD PRACUJETE V OBORU
máte možnost si zažádat o aktuální katalog SCHRACK
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933