Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: AKCE SCHRACK: Stropní sada NEW TRIA LED (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.01.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

AKCE SCHRACK: Stropní sada NEW TRIA LED


AKCE SCHRACK: Stropní sada NEW TRIA LED
Novinkou v osvětlení společnosti Schrack Technik je sada kompletního svítidla včetně rámečku, zdroje a chladiče. Sadu nabízí za zvýhodněnou cenu v několika designových provedení. Vyznačují se profesionálním materiálovým zpracováním a využívá moderní a energeticky úsporný systém LED. Sady jsou vhodné pro přímá připojení na 230V AC. NEW TRIA LED Downlight-Set představuje inovativní a energeticky úsporné ...
Komerční sdělení, ze dne: 10.01.2014



NEW TRIA LED Downlight-Set
představuje inovativní a energeticky úsporné světelné řešení. Tento produkt se vyznačuje profesionálním materiálovým zpracováním a využívá moderní výrobní proces "Chip On Board". Připravili jsme pro Vás sadu, která obsahuje, mimo samotného LED svítidla, též osvědčený elektronický napáječ a chladič. Celek je proto připraven přímo k montáži a připojení na síťové napětí. Kompaktní vestavné svítidlo NEW TRA LED ROUND a SQUARE plně nahradí konvenční halogenová bodová svítidla a nejen že je předčí v nízké spotřebě, ale poskytne navíc i příjemnou světelnou pohodu v teplém barevném odstínu. Výklopné provedení umocňuje flexibilitu a možnosti tohoto kvalitního výrobku.

 


Specifikace produktu:


Akční cena za sadu je pouze 589,- Kč bez DPH.

Tato akce platí do 28. února 2014.

 

Příklad v e-shopu zde!


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.