Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Šestý atomový turnaj 2006 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.06.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Šestý atomový turnaj 2006


SCHRACK: Šestý atomový turnaj 2006
V pátek 16. června proběhl v pořadí již atomový turnaj společnosti Schrack Energietechnik. Za krásného počasí se zvládlo školení, turnaj, koncert i diskuze ... Podívejte se sami ...
Miroslav Minařík, ze dne: 19.06.2006

Ve Výčapech nedaleko Třebíče se opět odehrál technicko-sportovní den. Dopoledne se v prostorách penzionu Morava konaly pro elektrotechniky z blízkého okolí Info dny Schrack. V poledne se sjely sportovní fotbalové týmy elektrotechnických firem a za asistence organizátorů z brněnské pobočky Schrack Petra Coufala, Petra Jahody a Vítězslava Bednáře byly rozlosovány do dvou skupin.

Proti předešlým ročníků se mužstva obměnila. Více hráčů ke střídání a také podstatně mladších. Sestavy se objevily na trávníku velmi rychle. Rozběhat, rozehřát, drobná porada nad strategií a do útoku ...

Letos pořadatelé zajistili k občerstvení více zeleniny, než v minulých ročnících. Dokonce byla větší spotřeba limonád a vody, než piva. Vše koresponduje se skutečností, že cílem pro účastníky turnaje bylo nejen si zahrát ale také zvítězit.

Letošní ročník byl patrně jeden z nejlepších i když výkon rozhodčích byl podstatně slabší. V závěru turnaje nebylo odpískáno, jak by mělo a shlukující se mužstva na středu hřiště hrozila bitkou. Diplomatickými rozhovory z očí do očí se po chvíli hráči rozešli bez vážných zranění.

  Výsledná tabulka
1. Racom
2. Eljob
3. Komp
4. Správa EDU Podklášteří
5. IC Energo Dukovany
6. Schrack
7. IC Energo Třebíč
8. TIPA Telecom

Zvítězil Racom. Eljob chtěl dobít opět prvenství jako ve čtvrtém ročníku, leč se nezadařilo. Komp překvapil třetím místem. Ve večerní části přátelského setkání proběhl krátký koncert "Nešvilského krúžku" s charismatickým Jiřím Kubovským.

Pokud chcete vidět další záběry z této události, pokračujte tudy do fotogalerie ...

Předešlé ročníky můžete nalézt po kliknutí na některý z níže uvedených odkazů.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.