Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

SCHRACK: Sedmý (a půltý) atomový turnaj 2007


Document Actions
SCHRACK: Sedmý (a půltý) atomový turnaj 2007
Podívejme se spolu na podrobnosti letošního atomového turnaje, pořádaného společností Schrack. Opět Výčapy, opět hotel Morava, ovšem něco bylo jiného ...
ze dne: 5.07.2007
reklama

Rušný to pátek 8. června 2007 ... Za necelou hodinku jsem se stihl přesunout z Brna na místo konání. Zastoupil jsem kolegu. Každoroční INFOdny se  opět konaly ve Výčapech u Třebíče. V restauraci a penzionu Morava. O samotných INFO dnech bude jiný článek ...

... hurá na hřiště.
 Všichni hráči brali přípravu moc vážně, protahovali se, rozběhávali po hřišti, prostě trénovali na „velký“ turnaj. Jen kluci ze SCHRACK týmu si z přípravy hlavu nedělali a zaujali strategickou pozici pod slunečníkem hned vedle stánku s nápoji. Fotbalový turnaj mohl začít ...

Vzhledem k malému počtu hráčů
oproti předešlým ročníkům nebylo letos potřebné rozlosování na zápasy a bylo rozhodnuto, že všechny týmy budou hrát proti všem. Jako tomu bývá každým rokem, bylo zajištěno pro všechny diváky i hráče velmi lákavé a pestré občerstvení ve formě několika druhů zeleninových salátů, řízků, grilované kýty a tím nejdůležitějším byla samozřejmě nevysychající zásoba tekutin ve formě piva a limonády.
Na hřišti bylo hrozné vedro, sluníčko se za celé odpoledne schovalo za mraky jen na pár okamžiků. Proto také všichni „tankovali“ tekutiny, kdy jen mohli – o přestávce, mezi zápasy. Náhodou jsem měl sebou v autě ortézu a tak jsem mohl vyhovět prosbě posílit co se počtu týče elitní tým“SCHRACK“, který byl oslaben o několik (o všechny) pražských opor.

Schrack tým pojal zápas jako přátelské utkání,
naproti tomu ostatní týmy brali zápas naprosto vážně jako tvrdý boj, čehož důkazem byly málem i potyčky mezi hráči, soupeři či dokonce rozhodčím. muž proti muži jak mezi soupeři, tak mezi hráči a rozhodčími (těžká mlata).

Velký dík patří posile,
která přišla na poslední utkání SCHRACK týmu s ELJOBem. Díky té SCHRACK alespoň remízoval. No, ... rozhodně toto utkání dopadlo pro SCHRACK nejlépe ze všech. V tomto poslední utkání brankář ELJOBu neměl kopačky a hrál naboso, což se mu několikrát během hry vymstilo, když mu některý z hráčů nechtíc otiskl špunty své kopačky do nártu.

Hendikepovaný bosý brankář ELJOBUkázka nejčastějšího vzorku kterým byl razítkován!Výbava dalších hráčů ELJOB byla jiné kvality!

... pokus o interview během zápasu:
Co používáš od Schracku?
... potřebuješ to vědět hned? ... jističe a rozvaděče jsou drahý ... přihréééééj ... používám nejvíc Merlin Gerin ... (výkop) ... Schrack osazuju jen na vyžádání projektanta nebo zákazníka ... sraz ho k zemííííííííí ... pokud vyžadují kvalitu ... dej si pivo a nech mě hrát! ...  Od Schracku běžně používám komponenty regulace solárních panelů a studen ... neotravuj teď! Nesmíme teď prohrát!

Před vyhlášením výsledků turnaje Petr Coufal, šéf brněnského Schracku nevěděl,
kolikátý že se to vlastně turnaj koná, a tak zjišťoval, kde jinde než na www.elektrika.cz. Dohledal, že loňský turnaj byl 6-tý, ale prý vlastně sedmý, protože je prý opomenut nultý ročník konaný v Třebenicích u Dukovan, což není pravda, stačí jen v rychlosti nahlédnout na www.elektrika.cz. Proto došlo ke kompromisu a tento ročník byl vyhlášen za sedmý a půltý.

Letošní fotbalové utkání dopadlo nejlépe pro tým Eljob, který se znovu (po loňských neúspěších) dostal na první příčku v celkovém hodnocení. Turnaj byl i pro Schrack vydařenější než loni, neboť tým obsadil páté místo (loni šesté). Asi se tým lépe připravoval, nebo že by to bylo tím, že soutěžilo pouze pět týmů?

Proto není divu, že tým firmy SCHRACK byl na pěkném posledním pátém místě a bohužel neobdržel ani pohár ani šampaňské. Pozitivní nálada ovšem týmu nechyběla.

Po blahopřáních vítězům a předání cen se rozjel společenský večer. K poslechu a později i k tanci hrála skupina Nešvilský krúžek, která je již pravidelným hostem, neboť její písničky se libí naprosto všem. Dokonce přišel i kouzelník, který předvedl spoustu triků: spojování rozstřiženého provazu, tradiční kruhy jako v „obecné škole“, žonglování. Vrcholem večera bylo, když si přeříznul svou manželku napůl přímočarou pilou. Všichni pánové se to okamžitě chtěli naučit, jen je s podivem, že opětovné spojení ženského těla už umět nechtěli, ještě že ho uměl pan kouzelník.

Skupina Nešvilský krúžek byla jak už pravidelně skvělým hostem. Její písničky se líbily jak „mazákům“ tak těm ročníkově mladším.

Určitě budu hovořit za všechny přítomné, když uvedu, že se těšíme za rok na shledanou na dalším atomovém turnaji.

Výsledky naleznete zde!
Kdo chce vidět více fotografií, pak pro fotogalerii klikněte zde!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
Společnost Schrack je známá nejenom svým sortimentem, ale také jako pořadatel nejrůznějších promo akcí pro své zákazníky. Záběr je opravdu široký, a tak zatímco klidnější povahy s dětmi se mohou zúčastnit dětských dnů, ti adrenalinově závislí mají na výběr od jízdy na raftu, přes horská kola, lanové centrum, fotbalové turnaje až třeba po vodní lyžování. A na podzim je čas na Schrackiádu …
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933