Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK rozváží své zboží po Praze elektrickou dodávkou (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.09.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK rozváží své zboží po Praze elektrickou dodávkou


SCHRACK rozváží své zboží po Praze elektrickou dodávkou
Ať se bude elektromobilita vyvíjet ve světě jakkoliv, dnes již není setkání s komerčním nasazením této technologie žádným velkým překvapením. I přes všechny škarohlídy se elektromobilní provoz nedostává tak do červených čísel, jako někdy stejné vozy s konvenčním pohonem. SCHRACK Technik pořídil elektrickou dodávku a nás zajímalo, zda taková investice může mít návratnost. Zajímalo nás, jak se v elektrické dodávce sedí, jaký má nákladní prostor, jak se nabíjí ... a tak jsme si s ní zajeli na oběd!
Miroslav Minařík, Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.09.2020



Kázat vodu a pít víno? V tomto případě preferovat elektromobilitu, ale jezdit se spalovacím motorem? Samozřejmě distributor nemusí být nutně nadšenec veškerého sortimentu, který má ve svém portfóliu, ovšem považte sami. Jak úspěšný bude prodej cigaret, pokud jej nabízí zapřisáhlý nekuřák?

V nabídce SCHRACK Technik nalezneme na téma elektromobility přes padesát položek k nabíjení, související kabeláž, elektrokola a další různé příslušenství. Není pak příliš velkým překvapním, že se ve Schracku objevila elektromobilní dodávka. Kupodivu i přes veškeré nesouhlasné názory diskutujících jak je elektromobilita neefektivní nebo dokonce neekologická. Vydali jsme se s kamerou přímo za provozovateli, kteří do takové platformy investovali provozní kapitál a to bez jakýchkoliv dotací.

Je opravdu elektrická dodávka přínosem?
Osobně jsem ještě nepotkal nikoho, kdo by na elektromobilitě prodělával a současně ji propagoval. Naopak se setkávám s těmi, kteří o tomto způsobu dopravy slyší sice zprostředkovaně, za to mají zaručené domněnky. Ve Schracku nás zajímalo, jak se s elektrickou dodávkou sžil tamní kolektiv.



Už víme, že každý den na jediné nabití rozvezou objednané zboží aniž by bylo potřeba nabíjet znova. Nákladní prostor,  pohodlí cestujících a komfort řidiče není odlišný od stejných vozů s konvenčními pohony.

Elektromobilitu spojujeme se Schrackem někdy od roku 2011 a od té doby proběhlo mnoho různých událostí na toto téma. Elektrickou dodávku můžete vidět v Hostivaři. Zda vás v ní svezou jako nás, to bohužel nemůžeme potvrdit. :-)

Videoklipy SCHRACK Technik naleznete zde!
Vybrané katalogy SCHRACK Technik můžete prohlížet a prohledávat zde v redakční knihovně!






TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.