Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Program plošných spínačů WAVE (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.09.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Program plošných spínačů WAVE


SCHRACK: Program plošných spínačů WAVE
Program vypínačů a zásuvek WAVE je vhodný pro nejširší nasazení v bytové sféře elektroinstalací. Jeho předností je jednoduchost, dostupnost, šířka sortimentu a kvalita. Sortiment osloví uživatelsky zaměřeným provedením. Design je koncipován tak, aby splynul s interiérem. Z hlediska přístrojů, které jsou pro instalaci k využití jde o řadu, která má opravdu vše důležité ...
Jiří Macháček, ze dne: 20.09.2011

 

Náš trh je zaplněn různými vypínači a zásuvkami. Mohu s jistotou tvrdit, že se v tom množství téměř nikdo nedokáže orientovat. A koncový spotřebitel již vůbec ne. Pokud pominu návrh architekta, pak si lidé vypínače vybírají na prodejnách a supermarketech. Tam jsou ovšem nabídky také hodně úzké.

hjh

Schrack Technik má ve svém bohatém portfoliu vypínače a zásuvky také. Nikomu z nás neunikne fakt, že je zaměřeno především na užitek, než na výběr designu. V takovém případě lze však očekávat technickou perfektnost a příznivou cenu.


Pro větší náhled kliknout!

Protože elektrikář je také dodavatelem vypínačů, musíme i jemu přinést variantu těchto přístrojů. Co elektrikář klientovi nabídne? Nabídne mu zboží, které má kvalitu, kterou konkrétní elektrikář zastupuje. Dále zboží s kterým se mu pracuje dobře, zná jej, snadno jej získá od dodavatele a v neposlední řadě je i pro něj nějak motivační.

Z výše uvedeného tedy vyplývá, že vypínače budou zajímavé nejvíce pro ty, kteří mají se Schrack Technik nějaký vztah.


Pro větší náhled kliknout!

Co lze od řady Wave očekávat?
Pokud se podíváme na přístroje blíže, neuniknou nám schémata zapojení vytištěná na zadních stranách. Plochá varianta přístroje vytváří dostatečný prostor za přístrojem pro zapojení (nejen toho přístroje). Vodiče připojíte rychle pomocí bezšroubových svorek. kdo se již někdy trápil s připojováním těchto přístrojů do starších instalací, kde jsou otvory pro přichycení šrouby do krabice na zcela jiném místě, než je potřeba zde ocení přichycení drápky.


Pro větší náhled kliknout!

Určitě je příznivá informace o dvojitých svorkách pro případ průběžného zapojení zásuvek. I když je to zcela běžné existují výrobci, kteří to řeší jedinou hlavou šroubu!

Šíře sortimentu WAVE
Datové zásuvky RJ45, stmívače, žaluziový spínač, zásuvky TV, SAT, R, hlásiče pohybu, rámečky a krabice na omítku, vícerámečky, ale i modul přepěťové ochrany (D) ...

Katalogový sešit, který leží přede mnou nikomu nezabere mnoho místa. Popisuje základ pro pokrytí spínání a připojení v běžné instalaci. Rychlá alternativa, kterou nikoho neurazíte a nic nepodceníte. Určitě zajímavé řešení!



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.