Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

SCHRACK: Přehledový MEGAkatalog sortimentu 2016/2017


Document Actions
SCHRACK: Přehledový MEGAkatalog sortimentu 2016/2017
Po nedávném vydání obřího katalogu osvětlení přichází tento distributor s ještě rozsáhlejší tiskovinou svého nabízeného sortimentu. V tomto případě má více než tisíc stránek! V Česku jde o bezkonkurenční distribuční společnost svého typu. Spolu s velkou šířkou sortimentu, tradicí a goodwillem ji můžeme určitě označovat za jedničku na trhu. Jak tedy vypadá tato obrovská obchodní pomůcka? Krátkou recenzi naleznete právě zde.
František Tuček, ze dne: 17.06.2016


Obchodní řetězec Schrack pracuje na svém portfoliu přímo neskutečně! Tak nějak bych shrnul vývoj této značky za několik posledních let. Pohledem do personálních řad, jádro zůstává neměnné, ale značka roste. To stejné bych asi u jiných koncernů tvrdit nemohl. Přičemž Schrack není výrobce, ale obchodník. Ovšem žádný velkoobchod se mu nemůže podobat, podobně jako žádný výrobce neprodává na přímo v takovém rozsahu jako právě tato značka.

V těchto dnech se objevuje fyzicky na všech pobočkách nový MEGA katalog dodávaného sortimentu Schrack Technik na českém trhu.



Provedení katalogu
Provedení je ryze evropské kvality. Tloušťka 30 milimetrů drží pohromadě velice dobrou lepenou vazbou. Uznejte sami, že přes tisíc stránek těžkého křídového papíru bude vyžadovat bytelný obal. Rozložení informací uvnitř je již chronicky známé, a tak kdo zná tiskoviny Schrack, nic se v této oblasti kultury nemění a struktura je podobná například posledně recenzovanému o něco menšímu katalogu osvětlení BIG WHITE

Pro větší náhled kliknout!


Co v katalogu objevíme

Podle slov zaměstnanců Schrack tu najdeme vše důležité, ale všichni víme, že skutečné možnosti má Schrack větší. Pozorný čtenář si všimne třeba skupiny produktů "KNX komponenty", kde lze nalézt důležité akční členy, ale to je na samostatný článek. Podívejme se stručně na obsah.



Rozvaděče elektroměrové a instalační, bytové rozvodnice. Skříně pro rozvaděče, skříňky. Jističe, proudové chrániče, kombinované přístroje. Spínací přístroje, povelové a signální prvky, řadová zástavba. Svodiče bleskových proudů a svodiče přepětí. Prvky pojistkové, sběrnicové systémy. Připojovací a úložná technika. Relé měřící a časová, do plošných spojů, paticová. Měřící přístroje, elektroměry a transformátory. Jističe výkonové a vypínače. Stykače a motorové spínače. Prvky ovládací, hlavní a ovládací vypínače. Plošné spínače, hlídače pohybu, kouřové hlásiče. Audio a video systémy, přístupové systémy. Nouzové osvětlení. Záložní zdroje UPS. Kabeláž datová - metalická. Kabeláž datová - optická. Rozvaděčová technika datová. Počítačové příslušenství a aktivní prvky. Kabely a vodiče. Svítidla interiérová. Svítidla exteriérová. LED, světelné zdroje a příslušenství. Fotovoltaické systémy. Materiál elektroinstalační. Materiál spojovací. Nářadí. Elektromobilita. SAT LINE - satelitní technika. Svítidla Blue Line. KNX komponenty.





Koho tento katalog osloví
Skoro bych řekl, že mladou generaci nikoliv. Omladina nosí svět již v kapse, nikoliv na zádech. A tak toto obří vydání zřejmě brzy vymizí, stejně jako zmizel gramofon či telegramy. Jinak samozřejmě obsahově osloví všechny ty, kteří mají co společného s elektroinstalacemi. A je docela jedno, v které sféře, zda průmyslové, či domovní.

Jak tento katalog získat
Objednávka bezplatného zaslání při této váze není moc reálná. Podle mých informací mají tyto katalogy bez výjimky všechny pobočky Schrack, proto bych doporučoval navštívit prodejní místo a vyzvednout si jej. Pokud jej chcete rychle prohledat, nakoukněte do naší redakční knihovny (zde) a přihlášení naleznou i možnost rychlého downloadu.



POKUD JSTE VÝZNAMNÝ KLIENT SCHRACK TECHNIK,
zažádejte si o schůzku s obchodníkem Schrack
níže uvedeným formulářem!

Určitě s sebou přinese i jeden výtisk
tohoto MEGA katalogu Schrack!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933