Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

SCHRACK: Nová dimenze rozváděčů


Document Actions
SCHRACK: Nová dimenze rozváděčů
Čím se vyznačují nové typy rozváděčů? Pro která prostředí jsou nové typy skříní konstruovány? Jaké materiály byly použity pro výrobu? Informujte se o bohatém příslušenství. Jaké novinky v letošním roce představuje firma Schrack v sortimentu rozváděčů čtěte zde ...
Komerční sdělení, ze dne: 5.08.2008

V letošním roce firma Schrack představuje novinku v sortimentu rozváděčů. Jedná se o polyesterové rozváděče systému Combiester. Jak vyplývá z názvu, jde o rozváděče, které je možno variabilně kombinovat a vytvořit si s jejich pomocí modulární systém pro vaše elektrorozvody.

Rozváděče se vyznačují vysokou odolností proti mechanickému zatížení a současně i proti vlhkosti a prachu. Rozváděče mají stupeň krytí IP66, v případě sestav stupeň krytí IP55 a IK09. Materiál, ze kterého jsou vyrobeny, je samozhášivý, zkoušený žhavou smyčkou 960°C. Plně odpovídají požadavku na dvojitou izolaci podle ČSN EN 60439-1.

       

Jejich opracovatelnost je velice lehká a práce s nimi je díky nízké hmotnosti také snadnou záležitostí.

Tyto rozváděče je možné použít všude tam, kde klasické ocelové materiály není možno nasadit, a to díky vysoké odolnosti proti povětrnostním vlivům a chemickým látkám, které ocelový plech mohou poškodit.

Vyrábějí se z polyamidu, polyesteru a polykarbonátu. Tato kombinace materiálů zajišťuje prakticky možnost nasazení v jakémkoliv prostředí s výskytem nebezpečných chemických látek.

Bohaté příslušenství, jako jsou například zvyšovací rámečky, spojovací příruby, montážní desky, instalační rošty, zajišťují všestranné použití a neexistenci aplikace, kde by nemohly být použity.

Rozměrově jsou řešeny v několika velikostech od (vxšxh) 135x135x129mm až po 720x540x201mm. Jednotlivé rozměry je možno sestavovat do celků, které tvoří díky vynikajícímu designu a variabilitě skvělé rozvodné systémy.

Více na www.schrack.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933