Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Multimediální kabeláž Schrack 4 Home – flexibilní řešení pro vaše pohodlí (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.12.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Multimediální kabeláž Schrack 4 Home – flexibilní řešení pro vaše pohodlí


Multimediální kabeláž Schrack 4 Home – flexibilní řešení pro vaše pohodlí
Multimediální kabeláž je pro mnohé z nás budoucností zahalenou tajemstvím a zpravidla je spojená s představou velké investice. Zanedlouho se však stane standardem. Jaké možnosti taková multimediální kabeláž skrývá a jak vlastně funguje? Funkce a možnosti dnešních zařízení jsou široké, vše vyžaduje společnou komunikační platformu postavenou na tradiční strukturované kabeláži ...
Komerční sdělení, ze dne: 29.12.2011

 

Multimediální kabeláž je pro mnohé z nás budoucností zahalenou tajemstvím a zpravidla je spojená s představou velké investice. Zanedlouho se však stane standardem. Nabízí totiž možnosti, díky kterým budou vaši zákazníci nadšeni.

Jak celý systém funguje? Veškeré komunikační signály a služby z více zdrojů (telefon, Internet,LAN, SAT-TV, CT-TV), jsou přivedeny do centrálního rozvaděče, který představuje mozek celého systému Schrack 4 Home. Díky vhodně zvolené topologiia pokládky kabeláže lze veškeré signály a služby přenášet do libovolné koncové zásuvky a přípojného místa. Signály lze měnit pouhým přepojením v centrálním rozvaděči, např. podle druhu právě připojeného koncového zařízení (PC, TV, telefon, herní konzole apod.).

Flexibilní způsob bydlení
Multimediální kabeláž umožňuje flexibilní využití bytu, domu či rezidence. Ložnici můžete během chvíle změnit na pokoj pro hosty, kancelář na dětský pokoj. Vaše děti budou mít vše připravené pro vstup do světa multimédií a komunikace bez dodatečné pokládky kabelů, kompletní rekonstrukce a bez další zbytečné práce. Klíčovým faktorem je kvalitní a logický návrh unifikovaných přípojných míst, při zajištění jednoho centrálního místa – hlavního rozváděče. Funkce a možnosti dnešních zařízení jsou široké. Sledování YouTube videí a prezentací na TV. Ovládání komfortu bydlení (topení, osvětlení), zapnutí zařízení pomocí SMS. Vše vyžaduje společnou komunikační platformu postavenou na tradiční strukturované kabeláži.

Internet není všechno
Nejen klasické počítače, ale také signály a služby z ostatních zařízení a technologií mohou být v rámci celého systému připojeny a efektivně využívány. Jedná se například o satelitní přijímač, audio/video techniku a systémy zabezpečení objektu včetně kamerového systému. Přípojná koncová místa a účastnické zásuvky jsou modulárního charakteru a mohou sloužit k připojení různých typů konektorů (Rj45, FO, Sta, a/V).


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.