Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Modulární řešení 10. gigabitovým ethernetem (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.11.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Modulární řešení 10. gigabitovým ethernetem


SCHRACK: Modulární řešení 10. gigabitovým ethernetem
I přes to, že byl deseti gigabitový ethernet kdysi uvažován pro páteřní datové trasy jako optika, dnes je situace jiná. Nárůst datových přenosů je markantní. Videopřenosy, VOIP, technologická komunikace ... realita nás tlačí k novým řešením ...
Igor Nováček, ze dne: 29.11.2010

 

SCHRACK Technik se u nás proslavil nejen rozvaděčovými prvky v oblasti nn. Komunikační divize zanechala v dějinách také mnoho silných stop. Dnešní Schrack se tradice stále drží a proto prvky pro oblast IT jsou nedílnou součástí trvalé nabídky.

Pokud se zabýváte kromě jiného také strukturovanými kabelážemi, pak vás bude zajímat modulární řešení SCHRACK IBDN 10GX, které ve spolupráci s Beldenem představil SCHRACK. Řešení je postaveno na nestíněném provedení kategorie 6A.


Pro větší náhled kliknout!

Děsí vás hodnota 10 Gbit? Kam s ní?
Své uplatnění najde i v aplikacích potřebující ke kvalitnímu a kvalifikovanému přenosu velkou šířku pásma, např. nekomprimované digitální video s vysokou rozlišitelností, snímkové metody v lékařství, digitální animace, CAD/CAM, vysokorychlostní datové paměti a aplikace typu Cluster Computing či Quality of Service, QoS.
Stále častější nasazování služeb postavených na IP (VoIP, VioIP) vede k nárůstu šířky pásma potřebného pro sdílený přenos komplexního datového balíku služeb v reálném čase, a zároveň si vynucuje nároky na pasivní kabeláž se vzrůstající technologickou tendencí.


Pro větší náhled kliknout!

Řešení SCHRACK IBDN 10GX
je postavené na plnohodnotné nestíněné strukturované kabeláži (stíněný varianta, viz. katalog MODULÁRNÍ ŘEŠENÍ SYSTÉMU SCHRACKNET). Celá podstata systému nespočívá ve zlepšení nebo úpravě stávajících prvků, ale na kompletní rekonstrukci základních komponent celého přenosového kanálu. Jednotlivé dílčí komponenty jsou samostatně
testovány.

CO ZNAMENÁ "X" V 10GX?
Zkratka 10G přirozeně označuje 10 Gigabitový Ethernet. "X" má svůj specifický význam a vztahuje se k řadě technologických parametrů, jejichž použití dovolí výrazně přesáhnout limitní pásmo 500MHz až na úroveň 625MHz.
• RoundFleX – konstrukční design instalačního kabelu
• MatriX IDC – technologie konektorování keystone modulu
• X-Bar – management vodičů
• FleX Point – kompenzační řešení desky tištěných spojů v keystone modulu

Pokud pracujete v oboru a uvedená problematika vás oslovuje,
MÁTE MOŽNOST si zažádat o uvedený katalog níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.