Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Katalog záložních zdrojů 350VA - 800kVA (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.06.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Katalog záložních zdrojů 350VA - 800kVA


SCHRACK: Katalog záložních zdrojů 350VA - 800kVA
Chcete mít přehled o dostupných záložních systémech? Jak a čím zálohovat různá zařízení v elektroinstalacích může být problémem nikoliv pouze pro spotřebitele. Tento technický sešit dává přehled o různých záložních zdrojích, které navrhujete, dodáváte nebo instalujete. Co tento katalog obsahuje, naleznete v tomto článku ...
Jiří Macháček, ze dne: 1.06.2010

UPS zdánlivě nesouvisí s elektroinstalacemi, ale opravdu pouze zdánlivě. Ti, co plánují, dodávají, či montují zařízení a řeší jejich nepřetržitý a nepřerušený provoz, se bez záložních zdrojů neobejdou.

Kde najdou tyto záložní zdroje uplatnění?
Nejčastějším použitím jsou zřejmě osobní počítače, ovšem ze zdejších diskusí pozorný čtenář doplní další využití se systémy elektronické zabezpečovací nebo požární signalizace, oběhovými čerpadly topení, domovními komunikacemi. Inu inteligence elektroinstalací potřebuje zálohovat.
V průmyslových elektroinstalacích je záložní zdroj samozřejmý v objektech nemocnic, letišť, skladů, kanceláří ...

Proč je Schrack jako dodavatel UPS úspěšný?
Vyplňuje totiž mezeru mezi maloobchodními dodavateli a výrobci. Na maloprodejnách se často mnoho chytrého nedozvíte a naopak výrobce se nebude zabývat jedním z mnoha tisíců obchodních případů. Tady má Schrack jako odborný prodejce navrch.

Co vše v katalogu naleznete?
UPSky, které chrání zátěže před krátkodobými výpadky, změnami napětí (jako podpětí, výpadky), permanentním přepětím, frekvenčními výkyvy, proudovými rázy.

Pro která zařízení a oblasti Schrack své UPS upřednostňuje?
Osobní počítače, telefonní zařízení, sítě LAN, pracovní stanice, servery, pokladní systémy, banky, průmysl, zdravotnictví ...  Logicky odvodíme další možnosti využití.

A tak my, kteří potřebujeme rychlou orientaci, využijeme informativní náčrtky, připojovací schémata, fotografie nebo i rozměry UPS pro naše technická rozhodnutí. Samozřejmě není nad osobní konzultaci s projekt manažerem UPS systémů. Právě jako velmi dobrý podklad pro jednání s odborníky ze Schrack Technik je dobrý tento technický sešit UPS.



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.