Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Katalog Světelná řešení 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Katalog Světelná řešení 2014


SCHRACK: Katalog Světelná řešení 2014
Společnost Schrack Technik právě vydává nový katalog Světelná řešení 2014, který obsahuje kompletní výběr světelné techniky pro komerční prostory a průmysl. Najdete v něm světelná řešení pro domácnost, obchody i průmyslové haly. Katalog je rozdělen na exteriérová svítidla, interiérová svítidla a led, světelné zdroje a příslušenství. Celkem na jeho stránkách naleznete více než 1.700 produktů světelné techniky. Podrobnější informace a možnost objednávky naleznete v tomto článku.
Komerční sdělení, ze dne: 3.11.2014



Na celkem 470 stranách katalogu Světelná řešení 2014 naleznete obchodní a technické informace. Každý produkt obsahuje přesné označení včetně objednacího čísla, základní data o použitých materiálech a technickém provedení s klíčovými parametry. Vysoký důraz je kladen na fotografickou a designovou část. Katalog je rozčleněn do tří základních přehledných kapitol: Interiérová svítidla; Exteriérová svítidla; LED, světelné zdroje a příslušenství.


Pro větší náhled klikněte!

INTERIÉROVÁ SVÍTIDLA

„Více než jen světlo.“ Příznivé osvětlení zvyšuje kvalitu našeho života. Hledáte stropní nebo nástěnná svítidla nebo potřebujete liniové světelné systémy? Ať už pro domácnosti a rodinné domy, pro osvětlení obchodů nebo průmyslové haly, v katalogu SVĚTELNÁ ŘEŠENÍ 2014 naleznete široký výběr z více než 800 jednotlivých výrobků.

Pro větší náhled klikněte!

EXTERIÉROVÁ SVÍTIDLA
„Po západu slunce umožňuje venkovní osvětlení, aby se všichni cítili bezpečně a příjemně.“ V kapitole Exteriérová svítidla naleznete produkty pro osvětlení v zahradách, osvětlení fasád, stejně jako veřejné osvětlení pro města a obce. Vybírat si můžete z více než 400 výrobků.

Pro větší náhled klikněte!

LED, SVĚTELNÉ ZDROJE A PŘÍSLUŠENSTVÍ

„Moderní světelné zdroje jsou směsí světelných nálad a vysoké účinnosti.“ LED, halogeny nebo zářivky - vybírat můžete z více než 500 jednotlivých výrobků v této kategorii.


Pro větší náhled klikněte!




TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.