Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Katalog spínacích zařízení a impulzních relé (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.08.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Katalog spínacích zařízení a impulzních relé


SCHRACK: Katalog spínacích zařízení a impulzních relé
Podívejte se na krátkou recenzi katalogu rozvaděčových přístrojů, které oslovují každého, kdo navrhuje tuto nedílnou součást všech elektroinstalací. Co v tomto materiálu nalezneme? A pro koho je katalog spínacích zařízení a impulzních relé určen? Seznamte se se stručnými podrobnostmi v tomto článku.
Jiří Macháček, ze dne: 11.08.2014



Mám zde katalog Schrack, který je zaměřený na spínací hodiny, soumrakové spínače, schodišťové automaty a impulzní relé. Co musím prozradit hned v úvodu, je fakt, že katalog je i v elektronické verzi. Lze jej tedy pohodlně prolistovávat na počítači, laptopu nebo jablečném Macu.



Co v tomto technickém sešitě nalezneme

Nechybí samozřejmě také všeobecný přehled a rejstřík všech produktů obsažených v publikaci.


Pro větší náhled kliknout!

Jaké je provedení katalogu
Elektronické vydání obsahuje 48 stránek informací. Katalog je evidentně z rukou člověka, který se zaměřil na rychlé hledání a pochopení danné věci. O jednotlivých přístrojích se dozvíme všechny zásadní informace, proto je většina popisků vytvořena formou odrážek. Jednotlivé popisky také doplňují tabulky s technickými daty a detailem je technický náčrt s rozměry nebo schéma zapojení.


Pro větší náhled kliknout!

Pro koho je katalog určen
Podle mého názoru knihu ocení elektrikář, který na zakázce nechce strávit více času, než je potřeba. Ví, co hledá, zná elektroinstalaci, do které chce prvek připojit, a potřebuje se rychle rozhodnout a najít. A protože znám takových lidí hned několik, myslím, že tento katalog je pro ně jako ušitý. 

Můj závěr
Pokud mám provést shrnutí z pohledu technika, jde o ideální provedení publikace. Online verze, důležité informace a jednoduchá orientace, to jsou klíčová slova pro tento katolag. Pokud nejste fandové internetu, nezapomeňte si přidat tištěnou verzi do své knihovny. 

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.