Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Katalog Energie & Průmysl část 3/5 Výkonové jističe (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.03.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Katalog Energie & Průmysl část 3/5 Výkonové jističe


SCHRACK: Katalog Energie & Průmysl část 3/5 Výkonové jističe
Katalog pojednává o dalších nezbytných prvcích elektroinstalací. O výkonových jističích. Podívejte se na podrobnosti o výkonových jističích a vypínačích renomované distribuční značky, která zajišťuje technickou podporu i samotnou logistiku tohoto zboží. Provedení katalogu je klasicky v designu koncernu, včetně všech detailů. První co mi padlo do oka byly ...
Filip Horáček, ze dne: 28.03.2018



Výkonové jističe nejsou spotřebitelským očím tak viditelné, leč jsou přítomny v každém větším objektu. Výběr a navrhování je v kompetenci především projektantů. Proto snad také tento katalog budou otvírat převážně oni. I když ...


Provedení katalogu:
Je klasicky v designu koncernu, včetně všech detailů. První co mi padlo do oka byly výseče na otevřené straně katalogu. Umožňují rychlé nahmátnutí palcem příslušnou záložku. Nutno dodat, že v tomto případě jde o záložky čísel stránek. Tato konstrukční vychytávka levná není, je to pro mě malý indikátor toho, že někdo investuje do pohodlí zákazníků a není to standard.

Zhruba 378 stránek těžší gramáže lakovaného papíru s barevným potiskem je pevně spjato hřbetem, který drží vše pohromadě. Opravdu drží ...


Pro větší náhled kliknout!

Obsah katalogu:
Kdysi jsem měl zafixováno, že o výkonových jističích toho nebude tolik napsáno jako o jističích malých. I když je logické, že o větším provedení by tohlo mohlo být psáno více. V každé případě obsah tohoto katalogu k uživatelům není skoupý a poskytuje toho dost, abychom se orientovali.



Pro větší náhled kliknout!


Provedení detailů:
To by v tom musel být "čert", aby v tak objemném katalogu nebylo dost podrobností! Samozřejmostí je název, informace o produktu, tabulka parametrů, fotografie, rozměry formou okótované perokresby, schéma zapojení. Ještě více detailů nalezneme v technické části katalogu. Například: montážní pokyny, krytí IP, teplota okolí, napěťová pevnost, podrobnosti o příslušenství, vypínací schopnost, četnost spínání, ztrátový výkon, připojovací průřezy, pomocné kontakty, diagramy, apod.


Pro větší náhled kliknout!

Tento technický katalog osloví tedy zmiňované projektanty a pak určitě obchodníky a ty, kteří rozvaděče sestavují. Třeba v naší elektromontážní firmě katalog určitě chybět nebude.




POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog výkonových jističů
SCHRACK
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.