Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Katalog domovních audio a video systémů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.12.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Katalog domovních audio a video systémů


SCHRACK: Katalog domovních audio a video systémů
Domovní komunikace je dnes nezbytnou součástí každé moderní stavby. Při dnešních technických možnostech již není problém si přát jakoukoliv možnost. Stačí znát dodavatele a způsob výběru. Podívejme se na katalog domovní komunikace renomovaného dodavatele který je elektrikářům opravdu hodně blízko ...
Komerční sdělení, ze dne: 2.12.2011

 

Přicházím k obydlí. Nalézám zvonek. Po stisku se mi na displeji objeví obličej a představuje se mi. Sděluji své přání a otvírají se mi dveře. Přede mnou je dlouhá chodba k výtahu ...

Koho se domovní komunikace týká
Rozvody domovní komunikace se dnes týkají většiny staveb. I rodinný dům s jedinou rodinou mívá v předzahrádce branku a při povětrnostní nepohodě se uživateli vzdálenost zdá často ještě delší.
U obytných domů více rodinami se to samozřejmě stává nezbytnou nutností. A v případě rozsáhlých komerčních objektů musíme mít dnes ještě většího "Filipa", než je běžné ...

Domovní komunikací lze nazvat již obyčejný motouz, který pohání obyčejný zvoneček i na několik desítek metrů. Dnes je však v domovní komunikaci na "programu dne" spíše vedení videotelefonu po datovém vedení.


Pro větší náhled kliknout!

Přede mnou leží katalog domovní komunikace Schrack Technik. Tedy značky, která má s komunikací historicky něco společného.

Co nalezneme v katalogu
Simplebus2, venkovní jednotky, vstupní panel Ikall, vstupní panel Powercom, vstupní panel Vandalcom, vnitřní jednotky, monitory Maestro, monitory Diva, Planux, Bravo, Genius, telefony Style, Easycom, napájecí zdroje, audiokit Idealkit, Okay Powercom, videokit Bravo, Genius, Diva, Planux, Maestro, Simplekey - systém kontroly přístupu, Simplekey Basic, Advanced ...


Pro větší náhled kliknout!

Nacházíme tedy prvky s kterými řešíme všechny komunikační situace, které mohou vzniknout. Jednotlivé systémy mají uveden základní popis, prvky k rozšíření, příslušenství. Pro snadný návrh počtu a konkrétních typů se orientujeme podle speciální tabulky, ve které nacházíme vždy příslušný rozměr a počet prvků.

Katalog je určen osobám souvislostí znalých. Schémata zapojení zde nehledejme, pro rychlou orientaci slouží bloková schémata. Nepovažujme tedy tento sešit za učebnici, ale opravdu za pomůcku při specifikaci, či orientaci systémů.

Co se mi líbí
Všechny systémy mají jednotný styl a návrh je snadný. Navíc v zadní části jsou připraveny speciální kity (krabicové sestavy), které stačí opravdu pouze objednat pod konkrétním objednacím číslem.


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.