Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Kapitola katalogu přístrojů pro řadovou zástavbu 2010 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.08.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Kapitola katalogu přístrojů pro řadovou zástavbu 2010


SCHRACK: Kapitola katalogu přístrojů pro řadovou zástavbu 2010
Co je myšleno řadovou zástavbou? Přístroje pro umístění vedle dalších přístrojů v rozvaděči (např. na DIN lištu). Hledáte instalační nebo impulsní relé? Spínací hodiny, soumrakové spínače nebo třeba povelové a signální moduly? Pak se určitě seznamte s tímto technickým sešitem!
Jiří Macháček, ze dne: 10.08.2010


SCHRACK jako obchodník elektroinstalačními prvky je proslaven právě rozvaděčovou náplní. Proto tento pracovní sešit je jednou z kapitol hlavního katalogu této značky. Jednotlivé části můžete svázat a tak vytvořit svůj vlastní svazek.


Pro větší náhled kliknout!

Jedna z výsečí bohatého instalačního portfólia jsou rozvaděčové přístroje. Těm, kteří se zabývají návrhem rozvodnic určitě neuniká žádný renovovaný dodavatel sortimentu tohoto typu.


Pro větší náhled kliknout!

Jaký je popis sortimentu:
V tomto materiálu nalezneme podrobný popis všech níže uvedených typů přístrojů. Dozvíte se počet kusů v jednotlivých balení, typ, objednací čísla a také k technickým údajů i všeobecná data, která upřesní konkrétní použití. Nechybí schéma (i liniové) zapojení a rozměrový náčrtek. U vypínací spouště je znázorněn i příklad montáže.

impulsní relé instalační stykače
schodišťové automaty spínací hodiny
soumrakové spínače motorové spínače
vypínače hlavní vypínače
vačkové spínače povelové a signální přístroje
pomocné přístroje  

Tímto seznamem přístrojů doplníme běžně užívané jistící prvky rozvodnic. Tyto údaje využije především projektant, respektive ten, kdo navrhuje rozvodnou skříň. Proto tyto údaje využijí všichni ti, kteří se s projektantem podílí na tvorbě, realizaci nebo závěrečné revizi elektroinstalace.


Pro větší náhled kliknout!

Jak uvádím na začátku jde o perforovaný sešit, dílčí část sortimentu. Těchto sešitů je více a vy máte možnost si sestavit obsah vlastního katalogu dle potřeby.


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.