Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHNEIDER: Nový motorový jistič TeSys GV4 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.05.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHNEIDER: Nový motorový jistič TeSys GV4


SCHNEIDER: Nový motorový jistič TeSys GV4
Nový jistič TeSys GV4 je kompaktní a robustní řešení pro spouštění motorů do 115A se zkratovou vypínací schopností až 100kA. TeSys GV4 se standardně dodává se svorkami EverLink s 2 otvory pro měděné kabely. Tato patentovaná technologie Schneider Electric zajišťuje dlouhodobě stejný moment utažení a eliminuje „tečení“ kabelů. Přístroj může být dodáván také se svorkami pro přípojnice nebo pro kabely s nalisovanými kabelovými oky.
Komerční sdělení, ze dne: 22.05.2018



Přístroje pro řízení a ochranu motorů TeSys jsou rodinou produktů Schneider Electric s 90letou historií. Nová řada motorových jističů TeSys GV4 je nejmladším a nejpokrokovějším členem této rozsáhlé rodiny. Nový jistič TeSys GV4 je kompaktní a robustní řešení pro spouštění motorů do 115A se zkratovou vypínací schopností až 100kA.


Pro větší náhled klikněte na obrázek!

Tesys GV4 je k dispozici se třemi typy ochran:

Kvalitní připojení je základ
TeSys GV4 se standardně dodává se svorkami EverLink s 2 otvory pro měděné kabely. Tato patentovaná technologie Schneider Electric zajišťuje dlouhodobě stejný moment utažení a eliminuje „tečení“ kabelů. Přístroj může být dodáván také se svorkami pro přípojnice nebo pro kabely s nalisovanými kabelovými oky. Svorky mohou být kdykoli vyměněny nebo je možné odpojit jednu část a nainstalovat oba typy konektorů. Pro utažení na správný moment je možné použít momentové lámací bity.

Montáž
TeSys GV4 lze umístit na montážní desku i standardizovanou lištu DIN (35 nebo 75mm). TeSys GV4 je možné objednat s ovládací páčkou nebo přímou otočnou rukojetí. Samozřejmostí je možnost montáže přímé nebo boční prodlužovací rukojeti.

Příslušenství
Jističe TeSys GV4 mohou být vybaveny signalizačním kontaktem (OF) pro indikaci zapnutí/vypnutí a poruchovým kontaktem (SD) pro indikaci vybavení při poruše.


pro větší náhled klikněte na obrázek!

Pokročilé ochrany
Nastavení se provádí prostřednictvím aplikace se systémem Android a NFC (Near Field Communication), nebo pomocí počítače se softwarem Ecoreach.

Z nabízených rozšíření je možné volit:
Samozřejmostí je taky alarm přetížení motoru a blížícího se výpadku provozu.

Podívejte se na video o motorových jističích Tesys GV4.



Více informací naleznete na stránkách www.schneider-electric.cz, kde si můžete stáhnout podrobný katalog nebo instalační a provozní manuály.
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
SCHNEIDER ELECTRIC CZ, s.r.o. - Thámova 13, Praha 8 - 281 08 81 11 - info@cz.schneider-electric.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.