Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

SCHNEIDERisON #2: Vypínač Merten Jumbo


Document Actions
SCHNEIDERisON #2: Vypínač Merten Jumbo
Merten Jumbo je vypínač, který zaručeně neminete, jedná se totiž o největší sériově vyráběný vypínač v Evropě. Uplatnění nalezne například v nemocnicích. Umožňuje totiž rychlé rozsvícení světla. Používá se ale i ve školkách, školách, dětských pokojích či domovech důchodců. Vypínač má běžný strojek, který se vejde do klasické elektroinstalační krabice, je možné ho tak nainstalovat i na místo běžného vypínače. Vyrábí se v bílé a červené barvě.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.04.2015
reklama


Omítka kolem vypínačů bývá hodně ušpiněná od neúspěšných pokusů vypínač zmáčknout. XXL vypínač Merten Jumbo ale určitě neminete. Má velikost 16,1x16,1 centimetrů, a proto lze jednoduše ovládat, když není čas hledat obyčejný vypínač.



O společnosti SCHNEIDER Electric
Společnost SCHNEIDER Electric v České republice poskytuje řešení pro rozvody elektrické energie, průmyslovou automatizaci, automatizaci a zabezpečení budov i domácností, energetický monitoring a úspory energie, napájení a chlazení kritických aplikací. Součástí služeb zákazníkům je Školicí středisko, servisní služby NONSTOP, aplikační podpora a dodávky na klíč.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933