Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHNEIDERisON #1: Inovovaný web Vypínač.cz (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.03.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHNEIDERisON #1: Inovovaný web Vypínač.cz


SCHNEIDERisON #1: Inovovaný web Vypínač.cz
Přehled designových řad, konfigurátor pro tvorbu nabídek, mapa prodejních míst i tipy a triky. Inovované webové stránky Vypínač.cz nabízí řadu užitečných informací elektrikářům i koncovým zákazníkům. Velký upgrade webu spočíval v jeho úpravě pro nejnovější technologie. Nyní jej lze prohlížet i na mobilních zařízeních. Postavený je na technologii HTML5. Koncový zákazníci na něm ocení inspiraci při výběru designu. Pro elektrikáře jsou tu různé tipy a především konfigurátor, který umožňuje tvorbu nabídek a rozpočtů.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.03.2015



Robert Šimčík nám v prvním díle seriálu SCHNEIDERisON představil inovované stránky Vypínač.cz.



O společnosti SCHNEIDER Electric
Společnost SCHNEIDER Electric v České republice poskytuje řešení pro rozvody elektrické energie, průmyslovou automatizaci, automatizaci a zabezpečení budov i domácností, energetický monitoring a úspory energie, napájení a chlazení kritických aplikací. Součástí služeb zákazníkům je Školicí středisko, servisní služby NONSTOP, aplikační podpora a dodávky na klíč.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
SCHNEIDER ELECTRIC CZ, s.r.o. - Thámova 13, Praha 8 - 281 08 81 11 - info@cz.schneider-electric.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.