Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHNEIDER ELECTRIC: Svodiče bleskových proudů a přepětí (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.08.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHNEIDER ELECTRIC: Svodiče bleskových proudů a přepětí


SCHNEIDER ELECTRIC: Svodiče bleskových proudů a přepětí
Katalog spojený s aplikační příručkou určitě zaujme všechny odborníky, kteří navrhují nebo třeba i jen prověřují konstrukce na ochranu elektrických zařízení před ochranou před přepětí. Tento útlý sešit doplňuje široký sortiment tohoto výrobce, což je jeden z důvodů proč si odborná veřejnost vybírá prvky EMC právě této značky. Co vše nám tento sešit prozradí?
Vilém Gracias, ze dne: 13.08.2012



Otvírám šitý technický sešit asi o 26 stranách. Je rozčleněn do čtyřech částí. Funkce a technické údaje. Předjištění svodičů přepětí. Rozměry a zmiňovaný Aplikační průvodce.



Nejde o žádnou učebnici, ale o technickou pomůcku osob této problematiky znalých. I přes to všechno naleznou méně zkušení v části Aplikačního průvodce vysvětlujícího textu dostatek. Tento sešit pomůže technikovi, který se aktivně zajímá o problematiku ČSN EN 62 305 zcela určitě. Samozřejmě si obsah tohoto materiálu zaslouží komentář konkrétního produkt manažera této značky. Ale podívejme se na tento informační materiál blíže.

 

První tři části informací se vešly do první poloviny této publikace. Naleznete zde popsané jednotlivé přístroje včetně schématických zapojení. Nechybí fotografie produktů, typová označení a samozřejmě všechny důležité technické detaily.
V rozměrové části naleznete okótované perokresby přístrojů.



Tolik vyhledávaná část Aplikační průvodce obsahuje několik základních kapitol.

Vše sečteno, podtrženo neznamená, že k pochopení této problematiky snad stačí tento sešit, ale určitě jde o další pohled na uvedenou oblast ústy jiné značky. A odborník zná více pohledů, než jeden jediný.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.