Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

SCHNEIDER ELECTRIC: Rozvaděčové systémy s ověřením návrhu


Document Actions
SCHNEIDER ELECTRIC: Rozvaděčové systémy s ověřením návrhu
Norma ČSN EN 61 439 přinesla povinnost ověřovat každý návrh nového rozvaděče nízkého napětí. S tím se pojí určitý proces, který výrobce rozvaděče musí absolvovat. Pokud ověřování nechce absolvovat sám, může využít návrhu ověřeného někým jiným a použít ho jako svůj systém. Jaké rozvaděče ověřené podle normy nabízí Schneider Electric a co tato společnost nabízí z hlediska ověřování rozvaděčářům?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.12.2015

O ověřování návrhu rozvaděčů jsme na AMPERu 2015 mluvili s produktovým manažerem společnosti Schneider Electric Janem Nekvapilem.


O společnosti SCHNEIDER Electric
Společnost SCHNEIDER Electric v České republice poskytuje řešení pro rozvody elektrické energie, průmyslovou automatizaci, automatizaci a zabezpečení budov i domácností, energetický monitoring a úspory energie, napájení a chlazení kritických aplikací. Součástí služeb zákazníkům je Školicí středisko, servisní služby NONSTOP, aplikační podpora a dodávky na klíč.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933