Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

SCHNEIDER ELECTRIC: Nové signalizační sloupky Harmony XVU


Document Actions
SCHNEIDER ELECTRIC: Nové signalizační sloupky Harmony XVU
Nové modulární sloupky Harmony XVU slouží ke světelné a zvukové signalizaci. Díky prokazatelně nejvyšší svítivosti na trhu dokážou nyní zajistit ještě lepší kontrolu nad všemi svěřenými procesy a stroji. Výrazné zlepšení viditelnosti po celém obvodu signalizačního sloupku – zejména v pracovním úhlu 45° – podporuje zrcadlový vzhled samotných světelných modulů. Jasnost čočky pak zabraňuje odrážení světla i ve velmi světlém prostředí.
Komerční sdělení, ze dne: 2.12.2014


Nové modulární sloupky Harmony XVU zaujmou svým vzhledem i extrémní svítivostí.

Signalizace

Signalizační sloupek Harmony XVU lze sestavit až z 5 světelných modulů. Uživatel si může vybrat jednu ze základních barev (zelená, červená, oranžová, modrá a bílá) nebo použít unikátní vícebarevný modul.

Samostatný modul pak představuje zvuková signalizace o výkonu 70 až 85dB. Je k dispozici se čtyřmi různými signály a umožňuje nastavení hlasitosti bez nutnosti demontáže a použití nářadí.

Různé variace signalizačních sloupků Harmony XVU



 
Vícebarevný modul
Unikátní vícebarevný modul nabízí výběr z 6 barev: zelené, červené, oranžové, modré, bílé a žluté. Kromě toho si lze zvolit také jeden ze čtyř světelných efektů – rychlý nebo pomalý záblesk resp. rychlý nebo pomalý rotační maják. K výběru barevných i světelných efektů slouží dva DIP spínače umístěné v horní části modulu.

Jednoduchá specifikace šetří náklady na skladování

Světelné moduly jsou použitelné pro všechna napětí. Zjednodušení přinášejí také speciální základny v černé nebo stříbrné barvě, které zajišťují univerzální napájení všech sloupků Harmony XVU. Dodávají se ve 2 provedeních: 24V AC/DC a 100–240V AC. Tento systém dokáže ušetřit až 66% nákladů na skladování.

Rychlá montáž i na šikmou plochu

Harmony XVU lze jednoduše umístit prakticky na jakýkoliv ovládací panel nebo pracovní stroj. Vodorovně můžeme sloupek namontovat přímo nebo pomocí nastavitelné (v rozmezí 210 až 385mm) distanční trubky. Přizpůsobení se svislé nebo šikmé ploše zajistí ohebný kloub.

Nové signalizační sloupky Harmony XVU skvěle doplňují stávající nabídku Schneider Electric pro efektivní řízení procesů a strojů. Jasně, hlasitě a spolehlivě se uplatní ve všech odvětvích průmyslu – od farmaceutického a potravinářského, přes textilní a zpracovatelský, až po ten automobilový.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933