Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHNEIDER ELECTRIC: Rozvodnice řady Mini Pragma (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.09.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHNEIDER ELECTRIC: Rozvodnice řady Mini Pragma


SCHNEIDER ELECTRIC: Rozvodnice řady Mini Pragma
Nová rozvodnice řady Mini Pragma společnosti SCHNEIDER Electric je certifikovaná v souladu s novými normami pro rozvaděče nízkého napětí řady 61439 edice 2. Na AMPERu 2014 ji představil produktový manažer firmy SCHNEIDER Jan Nekvapil. Proč se firma rozhodla pro tuto certifikaci? Co inovace přinese koncovému zákazníkovi? A v jakých variantách se rozvodnice vyrábí? Odpovědi na otázky a další informace naleznete v článku s videem.
Komerční sdělení, ze dne: 22.09.2014



Nová řada norem ČSN EN 61439 edice 2 pro rozvaděče nízkého napětí již nerozlišuje mezi typově zkoušenými a typově nezkoušenými rozvaděči a každý rozvaděč podle ní musí projít ověřením návrhu a kusovým ověřením. To bylo jedním z důvodů, proč společnost SCHNEIDER Electric nechala otestovat svou novou rozvodnici řady Mini Pragma. Chcete o této rozvodnici vědět více? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.





O společnosti SCHNEIDER Electric
Společnost SCHNEIDER Electric v České republice poskytuje řešení pro rozvody elektrické energie, průmyslovou automatizaci, automatizaci a zabezpečení budov i domácností, energetický monitoring a úspory energie, napájení a chlazení kritických aplikací. Součástí služeb zákazníkům je Školicí středisko, servisní služby NONSTOP, aplikační podpora a dodávky na klíč.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.