Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHNEIDER ELECTRIC: Nová řada záložních zdrojů UPS s označením Smart-UPS On-Line (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHNEIDER ELECTRIC: Nová řada záložních zdrojů UPS s označením Smart-UPS On-Line


SCHNEIDER ELECTRIC: Nová řada záložních zdrojů UPS s označením Smart-UPS On-Line
Společnost Schneider Electric v červnu uvedla na trh novou řadu záložních zdrojů UPS s označením Smart-UPS On-Line a výkonem 5-10kVA. Nová řada nalezne uplatnění v serverovnách, datových centrech, zdravotnických laboratořích i v průmyslových provozech. Unikátní úsporný režim umožňuje až 97% efektivitu zařízení, čímž je zajištěna úspora energie i nákladů. Bližší informace se o nové řadě se dozvíte v tomto článku.
Komerční sdělení, ze dne: 5.11.2014



Díky účiníku 0,9 až 1, zabudované SNMP kartě a volnému Smart-Slotu, který rozšiřuje konektivitu zařízení, nalezne nová řada záložních zdrojů uplatnění v serverovnách, datových centrech, zdravotnických laboratořích i v průmyslových provozech. Flexibilní design nové řady jednofázových Smart-UPS On-Line umožňuje zapojit zařízení samostatně nebo do serverového stojanu. Unikátní úsporný režim umožňuje až 97% efektivitu zařízení. Tím je zajištěna úspora energie i nákladů. Snížení nároků na chlazení také prodlužuje životnost klíčových komponent zařízení, jako jsou např. baterie.
Nové Smart-UPS On-Line jsou v České republice dostupné od června tohoto roku.


Klíčové vlastnosti:


Doporučené koncové ceny zařízení začínají na 88.500 korun bez DPH.


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.