Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHNEIDER: Univerzální rozvodnice Kaedra (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.01.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHNEIDER: Univerzální rozvodnice Kaedra


SCHNEIDER: Univerzální rozvodnice Kaedra
Kompletní nabídka rozvodnic v krytí IP 65. Rozvodnice jsou určeny pro jištění, ovládání a napájení v domovních, terciárních a průmyslových aplikacích. Jedná se o rozvodnice pro zásuvky, modulární přístroje, modulární přístroje s rozhraním. Rozhraní. Doplňuje modulární rozvodnice o vnější rozhraní. Univerzální rozvodnice. Univerzální rozvodnice se používají pro instalaci nemodulárních přístrojů ...
Jarmila Kafková, ze dne: 11.01.2012


Kompletní nabídka rozvodnic v krytí IP 65. Rozvodnice jsou určeny pro jištění, ovládání a napájení v domovních, terciárních a průmyslových aplikacích.

 

Zásuvkové rozvodnice
Dodávají se v provedení s jedním až osmi modulárními otvory pro všechny typy zásuvek nebo ovládací a indikační členy. K dispozici jsou také verze pro blokované zásuvky
a rozvodnice s plným krytem.

Rozvodnice pro modulární přístroje
Rozvodnice se vyrábí v provedení 2 až 72 modulů a umožňují instalaci všech modulárních přístrojů až do 125A s možností kombinace s nemodulárními přístroji. 

Rozvodnice pro modulární přístroje s rozhraním
Rozvodnice jsou určeny pro 12, 24 a 36 modulů. Vnější rozhraní je uzpůsobeno instalaci ovládačů, indikátorů i zásuvek apod. bez nutnosti otevření dvířek. 

Rozhraní
Doplňuje modulární rozvodnice o vnější rozhraní. 

Univerzální rozvodnice
Univerzální rozvodnice se používají pro instalaci nemodulárních přístrojů. 

Zásuvkové rozvodnice prázdné
Jsou určeny pro rychlou instalaci vestavných zásuvek díky specifickým otvorům, které mohou být uzavřeny funkčními deskami. Tyto rozvodnice jsou k dispozici ve třech rozdílných provedeních:

 

Charakteristiky

Rozvodnice pro modulární přístroje
Rozvodnice jsou určeny pro instalaci všech modulárních přístrojů. Tyto rozvodnice obsahují vyjímatelné a polohovatelné šasi a asymetrické otočné panely.

 

Charakteristiky

Univerzální rozvodnice
Univerzální rozvodnice jsou určeny pro instalaci nemodulárních přístrojů na univerzální zadní panel. Dodávají se s neprůhlednými dvířky.

 

Charakteristiky

Polyesterové rozvodnice Thalassa
Monoblokové samozhášivé rozvodnice se vyrábějí z polyesteru laminovaného skelným vláknem. Rozvod-nice se lisují za tepla a mají hladkou povrchovou úpravu.

Charakteristiky

 

 Tento článek je ukázkou sborníku L.P.Elektro č. 49

   
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.