Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHMACHTL: Přehledový katalog (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.10.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHMACHTL: Přehledový katalog


SCHMACHTL: Přehledový katalog
Podívejme se na přehled dodávaného sortimentu SCHMACHTL, výhradního zástupce světových výrobců v oblasti elektrotechniky, elektroniky a strojírenství. Tento technický dokument zaujme na první pohled svou barevností a pěkným provedením titulní stránky. Je však otázkou, zda můžeme mluvit o katalogu jak uvádí titulek. Mým pohledem vidím spíše vícestránkový leták. A co nám prozrazuje?
Jiří Macháček, ze dne: 10.10.2013



Schmachtl zastupuje světové značky především z oblasti strojírenství, senzoriky, automatizace pohonů, energetických zdrojů rozvaděčové techniky, elektroinstalace. Není pouze dodavatelem, ale nabízí také možnost likvidace zakoupených elektro zařízení.






Pro koho je katalog určen
Protože jde o přehledovou tiskovinu, vezme jí do rukou každý elektrotechnik. Podle tohoto informačního materiálu nic nevyberete, nenavrhnete a nekoupíte. Jde o jakýsi rychlý rozcestník, který vás navede na další technickou podporu distributora.



Co nalezneme uvnitř
Technický sešit je rozčleněn do částí, které popisují zastupované značky.

Z uvedeného výčtu je patrné, že se sortiment stáčí víc do průmyslu než domovních instalací, ale mnohé prvky nalézáme v elektroinstalačních velkoobchodech běžně skladem.


 


Můj závěr
Sám pracuji s daleko detailnějšími tiskovými materiály. V tomto případě jde o přínosný materiál pro toho, kdo sortiment Schmachtl ještě nezná a chtěl by se rád rychle zorientovat v tak širokém portfóliu. V každém případě je sortiment Schmachtl hodně rozsáhlý a zajímavý pro většinu elektrotechniků.

 

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.