Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHMACHTL: Katalog upevňovacích systémů pro instalace na i pod omítku (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.09.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHMACHTL: Katalog upevňovacích systémů pro instalace na i pod omítku


SCHMACHTL: Katalog upevňovacích systémů pro instalace na i pod omítku
Každý montér zná kolikrát musí na žebřík a kolikrát dolu při přípravě kabelové trasy, je třeba vyvrtat díru, potom zatlouct hmoždniku, poté akuvrtačkou přišroubovat úchytku. Nahlédněte s námi do katalogu na jedno z možných řešení, kdy stačí z žebříku slézt až pro kabel...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.09.2008

Zajímavý sortiment upevňovacích systémů Schnabl, který na českém trhu zastupuje společnost SCHMACHTL nám přišel do redakce na 10stranách barevného katalogu.

V katalogu je několik zajímavých a práci ulehčujících řešení pro upevňování kabelových tras, pevných a ohebných trubek a lišt na i pod omítku. Na první pohled mne zaujala jednoduchost montáže. Pro všechny komponenty sortimentu Schnabl stačí vyvrtat do zdiva otvor průměru 6mm zasunout příchytku a instalace je hotová.
Vzpomínám si na doby, kdy jsem pracoval na stavbách jako instalatér, kdy bylo nutné vyvrtat otvor, slézt ze žebříku odložit vrtačku, vzít z nářadí kladivo, zatlouct hmoždinku, poté se vrátit zpět na zem, vzít akuvrtačku a vrut znovu vylézt na žebřík a v případě špatně přístupného místa v krkolomné poloze držet kabel či lištu a šroubovat příchytku. Ostatně nahlédněte sami kliknutím na obrázek níže.


Pro větší náhled kliknout

V katalogu nechybí ani několik praktických rad, jak se profesionálně vypořádat s různými materiály zdiva.


Pro větší náhled kliknout

V katalogu naleznete komponenty pro:


Pro větší náhled kliknout

Závěr: Sortiment upevňovací techniky Schnabl je dobrým doplňkem elektroinstalačního materiálu, který ušetří čas i námahu při montáži.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.