Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Sbírka odborných setkání TECO roku 2020 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.01.2021
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Sbírka odborných setkání TECO roku 2020


Sbírka odborných setkání TECO roku 2020
Co se dělo v době hygienických opatření ve vývojovém a výrobním prostředí kolínského TECO jsme věděli přesně. Pro tuto značku, stejně jako pro jiné, padla všechna plánovaná setkání na neurčito. A tak jsme spolu připravili několik vzdálených setkání. Při každém z nich se věnujeme určité oblasti využití výkonné jednotky FOXTROT ... pokud majitel domu přemýšlí o chytré elektroinstalaci ... jaké je uplatnění FOXTROTu v průmyslu ... uplatnění FOXTROTu v projektech bytových domů ... jak umí FOXTROT řídit veřejnou, elektromobilní a fotovoltaickou energii ... všechny díly můžete sledovat zde!
Tým portálu Elektrika, Komerční sdělení, ze dne: 19.01.2021



Loňský březen byl měsíc změn a plánů "B". Určitou dobu jsme vyčkávali příznivějšího vývoje, ovšem nakonec se u všech výrobců a distribučních společností vše odehrálo jinak. Kolínské TECO proti jiným společnostem má určitou výhodu. Odborníci zaměření na návrh, instalaci a servis systémových instalací mají k distanční formě komunikace podstatně blíž než jiné profese v elektrotechnice.

Níže se můžete seznámit s chronologickým podáním jednotlivých výstupů ...

S odstupem jedenácti měsíců se situace sice nezměnila k lepšímu, ovšem vývoj komunikace s obchodními partnery se opravdu změnil. A od pracovníků TECO se můžeme prý na nové informace zase těšit!

Aktuální přehled videozáznamů TECO naleznete zde!
Technické dokumenty TECO lze prohlížet zde v redakční knihovně!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Teco a.s . - Havlíčkova 260, Kolín - 321 737 611 - klaban@tecomat.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.