Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Sbírka odborných setkání TECO roku 2020


Document Actions
Sbírka odborných setkání TECO roku 2020
Co se dělo v době hygienických opatření ve vývojovém a výrobním prostředí kolínského TECO jsme věděli přesně. Pro tuto značku, stejně jako pro jiné, padla všechna plánovaná setkání na neurčito. A tak jsme spolu připravili několik vzdálených setkání. Při každém z nich se věnujeme určité oblasti využití výkonné jednotky FOXTROT ... pokud majitel domu přemýšlí o chytré elektroinstalaci ... jaké je uplatnění FOXTROTu v průmyslu ... uplatnění FOXTROTu v projektech bytových domů ... jak umí FOXTROT řídit veřejnou, elektromobilní a fotovoltaickou energii ... všechny díly můžete sledovat zde!
Tým portálu Elektrika, Komerční sdělení, ze dne: 19.01.2021


Loňský březen byl měsíc změn a plánů "B". Určitou dobu jsme vyčkávali příznivějšího vývoje, ovšem nakonec se u všech výrobců a distribučních společností vše odehrálo jinak. Kolínské TECO proti jiným společnostem má určitou výhodu. Odborníci zaměření na návrh, instalaci a servis systémových instalací mají k distanční formě komunikace podstatně blíž než jiné profese v elektrotechnice.

Níže se můžete seznámit s chronologickým podáním jednotlivých výstupů ...

  • IP007#
    Jaromír Klaban o provozu TECO během omezení Koronavirem
    Jaké dopady má aktuální výjimečný stav na společnost Teco a jaké přijali opatření? Co nákup součástek na montáž, pocíťují nějaký problém od dodavatelů? Jak v  těchto dnech funguje technická podpora?



  • LIVE TECO:
    Pokud majitel domu přemýšlí o chytré elektroinstalaci
    Na trhu existuje neuvěřitelné množství zařízení s nálepkou SMART. Zasvěcení dobře ví, že v převážné většině avízovaného zboží vůbec nic chytrého není. V tomto webcastu se zaměříme na FOXTROT. Proč jej má majitel rodinného domu chtít, pokud ví, že počítač není chytrý? Promluvíme s těmi, co k tomu mají co říct! Udělejte už stop nesmyslným klišé o inteligentních elektroinstalacích a prozkoumejte jádro zájmu systému FOXTROT ...
    (Jan Hájek, Jaromír Klaban, Miroslav Minařík, Pavel Smílek, Jiří Vogl, Josef Šiška)



  • LIVE TECO:
    Jaké je uplatnění FOXTROTu v průmyslu
    Dnes budeme v živém rozhovoru mluvit s Jaromírem Klabanem o FOXTROTu v průmyslu. FOXTROT je univerzální nástroj použitelný v soukromé i přísné průmyslové zóně. Na čem je FOXTROT postavený? Z čeho pramení jeho konstrukce? Kde FOXTROT nalezneme a také nás zajímají skutečně živé reference. Zkusíme se telefonicky spojit s provozovatelem průmyslového celku který souběžně provozuje i zábavní park. Vše je řízeno FOXTROTY ...
    (Jaromír Klaban, Alena Lubasová, Miroslav Minařík, Petr Postránecký)



    LIVE TECO:
    Uplatnění FOXTROTu v projektech bytových domů
    Proč zrovna v projektech bytových domů? Co je myšleno bytovým domem? Jaké jsou potřeby obyvatel, vlastníků, nebo třeba správců? Jak takové potřeby zajišťovat a čím? Jaký je dnes standardní stav řízení podobných objektů? Co v takových případech umí vyřešit FOXTROT? Kdo navrhne vhodnou strukturu? Jak začít? Jaký je vhodný postup?
    (Miloš Hort, Jan Hájek, Jaromír Klaban, Jindřich Kubec, Miroslav Minařík, David Černoch)



  • TECO LIVE:
    Jak umí FOXTROT řídit veřejnou, elektromobilní a fotovoltaickou energii
    Proč nazvat FOXTROT pozorným energetickým dispečerem? Umí totiž rozdělovat různé toky energií tak, že nepotřebuje přítomnost ani pozornost obsluhy. Jak hlídat odběry nabíjecích míst elektromobilů, energii fotovoltaické elektrárny a třeba také přepínání do ostrovního režimu? Toto téma rozebere Miroslav Minařík, Jaromír Klaban se svými hosty ...
    (Pavel Horský, Jaromír Klaban, Jaromír Marušinec, Miroslav Minařík, Jindřich Nerad, Petr Postránecký)



S odstupem jedenácti měsíců se situace sice nezměnila k lepšímu, ovšem vývoj komunikace s obchodními partnery se opravdu změnil. A od pracovníků TECO se můžeme prý na nové informace zase těšit!

Aktuální přehled videozáznamů TECO naleznete zde!
Technické dokumenty TECO lze prohlížet zde v redakční knihovně!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Teco a.s .
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933