Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

SCHRACK: První atomový turnaj 2001


Document Actions
sat_schrack1.jpg
Jak se dokáží bavit elektrikáři pod tlakem atomového nebezpečí? V zády s atomovým generátorem se nerušeně se střílelo, jedlo a pilo.
Miroslav Minařík, ze dne: 25.06.2001
reklama

Téměř po dvou letech jsem vyrazil do míst, kde mi traktorista nedáním přednosti v jízdě pozměnil trošku životní dráhu.

Jednalo se o bezprostřední blízkost dukovanské atomové elektrárny. Směrem na Třebíč v nedalekých Třeběnicích se totiž odehrávala sportovní událost. Firma Schrack pořádala I.ročník  Schrack CUP 2001 ve fotbale.

Dalo se dohromady šest sestav mužstev, které mezi sebou odehrály dost tvrdé zápasy. Hlavním organizátorem byl obchodník firmy Schrack Libor Dobeš, pro kterého je dukovanské prostředí něco jako pro jiné oblíbené záhonky na zahrádce.

Nechci komentovat jednotlivé zápasy. Je však nutno podotknout, že všechny týmy byly prakticky sehrané, ovšem tým Schrack při skutečnosti, že členové týmu jsou z různých míst ČR podal opravdu dobrý výkon. Navíc tento tým byl očividně oslaben o svého Schrackmana Libora Dobeše, který se vyčerpal již v roli aktivního pořadatele a sudího. Logicky vzato nemohl pak již podávat nadlidské výkony, s kterými se počítalo. Dokonce byl i vyhodnocen jako nejvíce faulovaný hráč.

Na obrázku vidíte první pomoc brance, která stále ohrožovala životy hráčů a brankáře samotného svou špatnou vyvážeností.

Program byl opravdu dobře načasován tak, aby hráči podávali pokud možno maximální výkony. Přísun stravy byl totiž od zahájení turnaje předmětem přísného rozvrhu. Nejdřív lehké pokrmy, zelenina. Samozřejmě jediným povoleným dopingem byla točená desítka. A těsně před samotným finále bylo selátko na rožni již hotové.

Organizátor Dobeš mi sdělil, že má obavy před demonstranty proti atomové energii. Naštěstí byly Třeběnice nenápadným místem k pořádání takové akce a demonstranti zřejmě toto místo ani do pozdních hodin neobjevili. Škoda, přišli totiž o zajímavé vystoupení jednoho z hráčů, který po půlnoci předvedl na stolech tanec, který se jen tak nevidí. 

Výsledkovou listinu vám předložíme spolu s představením jednotlivých týmů:
Po kliknutí na obrázek uvidíte detaily mužstva!

1.místo
ČEZ energoservis

2.místo
EDU údržba
3.místo
VEOS Dolní Bojanovice
4.místo
EDU investice
5.místo
SCHRACK Energietechnik
6.místo
ESE

Postrádal jsem zde I&C Energo, které jak mi bylo sděleno nedalo do kupy fotbalový tým, který by ovlivnil výše uvedenou tabulku.

Co řekli někteří na dotaz......?

M.Minařík: Co bylo příčinou umístění až na pátém místě?
Schrack (5.místo) Marek Zacios: Byli jsme lepší, ale povětrnostní podmínky a špatně namazané kopačky byly proti nám.

M.Minařík: Jak hodnotíte tento turnaj?
Radek Chmelíček ESE (6.místo): Přijeli jsme, hráli jsme a projeli jsme to.... :-(

M.Minařík: Jak jste spokojen se svým pořadatelstvím?
Libor Dobeš organizátor poduatija: Perfektní! Když jsem mluvil, poslouchali mne!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Společnost Schrack je známá nejenom svým sortimentem, ale také jako pořadatel nejrůznějších promo akcí pro své zákazníky. Záběr je opravdu široký, a tak zatímco klidnější povahy s dětmi se mohou zúčastnit dětských dnů, ti adrenalinově závislí mají na výběr od jízdy na raftu, přes horská kola, lanové centrum, fotbalové turnaje až třeba po vodní lyžování. A na podzim je čas na Schrackiádu …
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933