Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: S Jiřím Vlkem o elektromobilitě a elektromobilních závodech (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.10.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

S Jiřím Vlkem o elektromobilitě a elektromobilních závodech


S Jiřím Vlkem o elektromobilitě a elektromobilních závodech
Závody elektromobilů, školení o elektromobilitě i stav nabíječek pro elektromobily v České republice. O tom jsme hovořili na AMPERu 2014 s Jiřím Vlkem, šéfem české elektromobilové reprezentace a místopředsedou Asociace elektromobilního průmyslu České republiky. Jaká elektromobilní vozítka se objevila na AMPERu 2014 a která jsou nejlepší? Jaké auto by si vzal Jiří Vlk domů? A jaké akce zaměřené na elektromobilitu se letos konají? Sledujte článek s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.10.2014



Víte, jak Jiří Vlk nazývá ty, kteří jezdí v klasických automobilech? I to prozradil na AMPERu 2014. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



Kdo je Jiří Vlk

Jiří Vlk je místopředseda ASEPu (Asociace elektromobilního průmyslu) a šéfuje české elektromobilové reprezentaci. Jezdí závody a podniká v oboru elektromobility a obnovitelných zdrojů. Jeho firma prodává v České republice vozy značky Tesla a propaguje elektromobilitu. Na poli obnovitelných zdrojů je největším projektem jeho firmy stavba větrné farmy o 60 turbínách v Severním moři.

V čem vás elektromobilita nikdy nepřesvědčí?
Podělte se o svůj názor v níže uvedené diskusi!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ASEP Asociace elektromobilového průmyslu - Popovice 64, Popovice - -

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.