Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB: Rozvaděč UniGear Digital oceněný ZLATÝM AMPEREM (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.09.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB: Rozvaděč UniGear Digital oceněný ZLATÝM AMPEREM


ABB: Rozvaděč UniGear Digital oceněný ZLATÝM AMPEREM
Rozvaděč UniGear Digital společnosti ABB získal na AMPERu 2014 ocenění ZLATÝ AMPER. K čemu tento rozvaděč pro vysoké napětí slouží? To vysvětlil manažer obchodu společnosti ABB Leoš Michálek. Rozvaděč se využívá v rafinériích, spínacích stanicích, blokových rozvodnách elektráren nebo na vrtných plošinách. Jak a proč společnost rozvaděč vyvinula? Jak dlouho probíhal vývoj? A čím je způsobena kratší doba jeho dodání? To vše se dozvíte v článku s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.09.2014



Rozvaděč UniGear Digital eliminuje ztráty, které vznikají v měřících transformátorech proudu a napětí. Jaké další výhody oceněný transformátor má? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.





O společnosti ABB
ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. V České republice působí ABB prostřednictvím svých výrobků již od roku 1970.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o. - Sokolovská 84-86, Praha 8 - 222 832 111 - info@cz.abb.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.