Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

ROXTEC: Stavebnicové průchodky


Document Actions
ROXTEC: Stavebnicové průchodky
Potřebujete vodo, plyno, prachotěsnou průchodku na prostup zdí, kovem a mnoha dalšími materiály? Zde si již nepomůžeme vlastní šikovností a tím, co stavba dá ... Takové prostupy vyžadují revizi a certifikát o montáži. Společnost ROXTEC má pro vás řešení ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.08.2008
reklama
Průchodky Roxtec jsou dostupné v širokém sortimentu pro různá prostředí a použití: od aplikací, u nichž je nutná jen ochrana proti vniknutí (IP), až po oddělení třídy A na lodích. Veškeré výrobky se vyznačují flexibilitou multidiametrální technologie.


Pro větší náhled kliknout!

Nabídku tvoří průchodky, které utěsní kabely a potrubí o průměru od 3 do 99 milimetrů pomocí pouhých šesti standardních velikostí modulů. Díky tomu lze zásoby omezit na minimum a usnadnit tak logistiku.

Těsnicí modul se skládá ze dvou polovin, ve kterých jsou oddělitelné vrstvy pro přizpusobení průchodky na požadovaný průměr a středové jádro, které lze kdykoliv vyjmout a nahradit kabelem, trubkou, nebo hadicí. Pomocí jediného modulu lze utěsnit kabely nebo potrubí o různých průměrech pouhým odstraněním (odloupnutím) několika vrstev.
Pokud se v oblasti vyskytne požár, trubky pokryje expandující izolační pěna a ochrání je proti vysoké teplotě.

ROXTEC nabízí velkou škálu montážních rámů, s mnoha možnostmi uchycení do prostupu (zazdění, přivaření, příruba se šrouby,..) a počtem průchodek dle potřeby.


 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933