Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Eximus na Amperu 2004 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.08.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Eximus na Amperu 2004


exim_1.jpg
Na letošním Amperu 2004 jsme udělali několik rozhovorů. Zastavili jsme se také u blanenské společnosti Eximus, která je určitě u mnohých zapsána v souvislosti s měřicí technikou....
Margita Boháčová, ze dne: 13.08.2004

Čím se zabývá vaše společnost?
Naše firma Eximus CS sídlí v Blansku, zabývá se prodejem měřící a regulační techniky. Hlavní zaměření máme na měřicí přístroje, ať jde o ruční použití - to znamená revizní přístroje, multimetry, klešťové přístroje, dále je to vybavení rozvaděčů a rozvaděčové přístroje, jak analogové, digitální, panelové přístroje, převodníky elektrických i neelektrických veličin až v návaznosti na transformátory.

Co jste si připravili na Amper?
Co se týče Amperu, tak určitou novinkou může být jedna část stánku, která je vyhrazena software pro elektroprojektování, zde je představována novinka CADELEC ve verzi 2005 pro Autocad 2005.

A co nového z avizovaných novinek mezi přístroji?
Co se týče hardware tzn. přístrojů, tak například prezentujeme nové digitální teploměry a regulátory z řady HT, stejně tak i nové digitální přístroje do rozvaděčů v provedení 72/72.

Z těch ostatních přístrojů je to tak zvaná klasika:..analogové měřící přístroje do rozvaděčů, magnetoelektrické a feromagnetické přístroje, tedy kompletní sortiment. Poskytujeme ucelenou řadu pro každého uživatele od tuzemských i zahraničních výrobců.

Ale v nabídce nemáte pouze dodávky hardware, že?
Nabízíme i měření neelektrických veličin jako jsou teploty, tlaky a podobně. Takže druhá část firmy se zabývá teploměry, termoregulátory. Jak klasické bimetalové tak nové elektronické, to stejné platí jak v manometrech u normálního provedení, tak speciální nerezové případě spínací manometry.

V oblasti laboratorních a pololaboratorních přístrojů nabízíme přístroje ze zahraničí, protože známý výrobce Metra Blansko již ukončil své působení a zatím v česku není jiný výrobce. Nabízíme ucelenou řadu jak pro školy, laboratoře tak pro zkušebny, jsou to klasické voltmetry, ampérmetry, také watmetry ....

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
EXIMUS cs s.r.o. - Čapkova 22, Blansko - 516 433 701 - eximus@eximus.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.