Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

RITTAL: Vracíme se zpět na veletrh CeBIT v Hannoveru


Document Actions
RITTAL: Vracíme se zpět na veletrh CeBIT v Hannoveru
Společnost Rittal se letos vrací na veletrh CeBIT v Hannoveru. V termínu od 16. do 20. března 2015 se bude prezentovat v hale 12. Součástí expozice na tomto světově významném IT veletrhu budou inovativní řešení pro modulární, energeticky úsporná a bezpečná datová centra. Zejména flexibilní IT infrastruktura je nezbytná pro návrh plně automatizovaného výrobního procesu v prostředí „Industry 4.0“.
Komerční sdělení, ze dne: 10.02.2015


Společnost Rittal letos slaví 25. výročí své účasti na předním mezinárodním IT veletrhu „CeBIT“. Ve dnech od 16. do 20. března 2015 se Rittal bude prezentovat v hale 12, která bude rovněž dějištěm pětidenní konference „DatacenterDynamics“. Loňský „oddechový čas“ společnosti Rittal pomohl v nabytí přesvědčení o jasném zaměření veletrhu jako silné mezinárodní obchodní platformy.

Probíhající posun směrem k digitalizaci vede ke změnám v celé ekonomice napříč všemi odvětvími. Veletrh CeBIT navazuje na tento vývoj, a proto je letošním tématem veletrhu „d!conomy“. Partnerskou zemí letošního veletrhu je Čína, která je klíčovým regionem pro IT průmysl a která představí exponáty více jak 600 čínských společností. Pro návštěvníky bude rovněž atraktivní konference a specializovaná výstava s tématem datových center DatacenterDynamics, která proběhne v hale 12 a jejímž je společnost Rittal partnerem. Konference i výstava slibují atraktivní událost s prezentacemi o trendech v této oblasti pro všechny profesionály.



„Velice se těšíme na možnost prezentovat naše inovativní produkty a řešení pro výstavbu a provoz datových center mezinárodnímu publiku veletrhu CeBIT. Našim zákazníkům a partnerským společnostem, stejně jako všem návštěvníkům bude prezentována působivá a inovativní produktová řada ve zcela novém prostředí. Svým přímým zaměřením na firemní zákazníky, je pro nás veletrh CeBIT efektivním místem pro vzájemný dialog“, řekl Dirk Miller, výkonný marketingový ředitel společnosti Rittal.

Na veletrhu CeBIT 2015 se společnost Rittal bude prezentovat jako kompetentní a spolehlivý partner pro oblast komponent, systémů a řešení pro výstavbu a provoz datových center. Řešení pro infrastrukturu zahrnují takové produkty jako IT racky, stejně jako systémy chlazení či napájení až po celá datová centra v kontejnerovém provedení. V prezentované produktové řadě hraje důležitou roli „Industry 4.0“, protože efektivní IT infrastruktura je základem budoucí výroby.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů Rittal zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933