Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: RITTAL: Řadové spojení rozvaděčových skříní VX25 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.07.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

RITTAL: Řadové spojení rozvaděčových skříní VX25


RITTAL: Řadové spojení rozvaděčových skříní VX25
Řadové spojení rozvaděčů VX25 nemůže být rychlejší a jednodušší. Spojky pro řadové spojení jsou konstruovány tak, že všechny situace vyskytující se při montáži rozvaděčové skříně lze pokrýt pomocí tří různých řešení řadového spojení. Rychle a snadno instalovatelné těsnění lze přesně umístit a kdykoliv opětovně odstranit. Díky těsnění a spojkám řadového spojení spoj dokonale sedí a tím zaručí stupeň krytí.
Jiří Macháček, ze dne: 19.07.2018



Kdo kdy v dílnách nebo na montážích dával dohromady rozvaděčová pole, vzpomene si, že ve velice častých případech to nezvládl sám a potřeboval k napasování dobrou páku. Tyto vzpomínky jsou samozřejmě poplatné své době a konkrétních technických možností. Dnes je doba jiná a standard spojování rozvaděčů je o několik tříd vyšší ...



Stavebnice VX 25, pokud tak systém mohu nazvat, je připravená k montáži jedním mužem s vrtačkou k utažení spojů. V detailech je vidět jak je myšleno na spojky, které zajistí postupnou, přesnou a ve finále pevnou montáž.

  

Více o montáži jednotlivých polí prozradí videoklip. Všimněte si s jakou lehkostí pracovník opatří spoje těsněním a pak spojky ... jsou propracované.


Sladěnost ocení určitě dosavadní uživatelé produktů RITTAL, ale nepochybuji o ostatních, kteří hledají certifikovaný systém, u kterého nemusí improvizovat.

Katalog rozvaděčů VX25 naleznete k rychlému prolistování zde!





POKUD PRACUJETE V OBORU,
vyžádejte si zaslání aktuálních podrobností
v papírové formě

níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech - Ke Zdibsku 182, Zdiby u Prahy - 234 099 000 - info@rittal.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.