Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

RITTAL: Přípojnicové systémy a nosná ramena


Document Actions
RITTAL: Přípojnicové systémy a nosná ramena
Nejprodávanější přípojnicový systém od Rittalu je RiLine 60. K tomuto systému se vyrábí velké množství příslušenství a je nyní certifikován i pro stejnosměrné napětí. Nosná ramena zaznamenaly také změnu. Nyní mají větší průřez pro uložení kabelů a vyrábí se v řadách 60, 120 nebo 180. Jaké další inovace můžeme očekávat?
Komerční sdělení, ze dne: 2.07.2013



Přípojnicové systémy RiLine60
Pro rozvod elektrické energie se při konstrukci strojů, řídicích systému a spínacích zařízení často používají přípojnicové systémy. Ty nabízejí tu výhodu, že se rozvod energie provádí uvnitř skříňového rozvaděče velice přehledně, protože všechny spotřebiče jsou připojeny k centrálním přípojnicím, resp. přímo umístěny na přípojnice. Společnost Rittal s RiLine60 nabízí systémovou stavebnici, pomocí které lze řešení specifické pro dané použití, ale i modulární řešení, zrealizovat velice snadno a rychle. Částí systému jsou držáky přípojnic a příslušné přípojnice, jakož i připojovací prvky.




Systém nosných ramen pro rozhraní člověk-stroj
Systémy nosných ramen umožňují snadné a přesné otáčení, jakož i zvedání a vychýlení ovládacího panelu. Tím je obsluha stroje kdykoliv „v naprostém obraze“ a má kontrolu nad strojem nebo zařízením. To, že i v systémech nosných ramen je ještě hodně inovačního potenciálu, ukazuje společnost Rittal dalším zdokonalením svých dosavadních řešení směrem k rozsáhlé, nové systémové stavebnici.

Co se aktuálně změnilo na rozhraní mezi člověkem a strojem, ukazuje nový stavebnicový systém od společnosti Rittal, jenž uživateli nabízí jednotná řešení v oblasti funkcí, montáže a projektování v jednom designu. Výrobce přináší na trh kompletní nový program nosných ramen v obecném designu a s nosností od 60 do 180kg.



POKUD PRACUJETE V OBORU
máte možnost si zažádat o aktuální katalog RITTAL
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933