Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

RITTAL: Pevnější profil systému VX25


Document Actions
RITTAL: Pevnější profil systému VX25
Pamětníci nebo zkušení výrobci rozvaděčů ví, že rám rozvaděče je základ. Už slyším námitky typu: "co je na nějakém rámu". Rám chcete pevný, ale také lehký a modulární a to je úkol pro dobrého počtáře. Nikoliv pro běžný odhad v dílně, kde se zpravidla tvoří rozvaděč ke konkrétnímu účelu a do předem známého prostoru. Rozvaděčová stavebnice musí být universální, ale přitom splňovat vše potřebné. A to je ten "oříšek" vhodné konstrukce rámu! Tedy otázka na produktové manažery ...
Jiří Macháček, ze dne: 2.08.2018


... otázka na produktové manažery. Přestože to vyčtu z katalogu, ještě neznamená, že si toho všimnu.

Nová skříň VX25 má i zcela nový profil rámu. Nový válcováním tvarovaný profil, je souvisle svařovaný laserem. Zajišťuje optimální rozložení sil vnitřní přístrojové vestavby. Tento speciální profil zajistí díky své geometrii vysokou stabilitu a tuhost v krutu. Za vychytávku lze označit detail jako je integrovaný odtokový lem zamezující dlouhodobému působení vlhkosti na těsnění. Profil skříně VX25 nabízí vedle vnitřní montážní roviny také vnější rovinu.


Pro větší náhled kliknout!

Skříň je dobře přístupná a vybavitelná i z vnější strany. Průběžné čtyřhranné děrování v profilu rámu umožňuje použití klecových matic M6/M8. Zajistí tak více možností montáže ve všech rovinách nového profilu. Ten umožňuje montáž chassis ve stejné výšce na vnitřní a vnější rovině. Proto vzniká vyšší stabilita a pevnost, třeba pro těžké moduly.



Profil rámu umožňuje neomezenou montáž přes profil také zvenčí. A tak usnadní dodatečné operace s chassis na místech, která již nejsou zevnitř přístupná. Shodný profil v horizontální i vertikální části rámu umožňuje univerzální použití jednotných chassis a lišt, čímž se sniží počet příslušenství a dílů až o 40%.

Katalog rozvaděčů VX25 naleznete k rychlému prolistování zde!





POKUD PRACUJETE V OBORU,
vyžádejte si zaslání aktuálních podrobností
v papírové formě

níže uvedeným formulářem!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 8)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933