Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: RITTAL: Kompatibilní výrobkové skupiny (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.07.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

RITTAL: Kompatibilní výrobkové skupiny


RITTAL: Kompatibilní výrobkové skupiny
Společnost Rittal se nejčastěji spojuje s výrobou kvalitní rozvaděčové techniky, nejen pro silnoproud, ale i řadu další aplikací. V následujícím článku si povíme více o této společnosti, jež patří mezi světovou špičku a která má rozhodně co nabídnout ...
Pavlína Červená, ze dne: 21.07.2010

Rittal Czech je dceřinou společností německé firmy Rittal GmbH, jež zaměstnává přes 10.000 zaměstnanců, má celkem 65 dceřiných společností, přes 70 zastoupení po celém světě a bezesporu patří mezi vedoucí světové výrobce.

Nicméně v tomto článku vám chceme především představit společnost Rittal Czech tak, jak ji zachytila naše kamera na letošním veletrhu Amper a průvodcem nám přitom byl - osoba nejpovolanější - ředitel společnosti Jaromír Zelený ...

U Rittalu naleznete tyto skupiny produktů:



klikněte pro větší náhled

Nabídka společnosti Rittal je skutečně velmi obsáhlá a málokdo na trhu se může pyšnit podobně komplexními řešeními, produkty a programem příslušenství, jenž svou variabilitou snadno plní časté individuální požadavky zákaznických aplikací. Ostatně o samotných produktech, které skrývají jednotlivé výše uvedené výrobní skupiny, by se dalo napsat mnoho zajímavých článků.

V každém případě můžete prozatím k bližšímu seznámení s produkty této společnosti využít našeho objednávkového formuláře a zažádat si o katalogový sešit pro konkrétní oblast výrobků, která vás zaujala. Prezentace Rittalu naleznete také na většině tuzemských i mezinárodních veletrhů zabývajících se výše uvedenými oblastmi, nebo lze navštívit odborné semináře a školení, které Rittal často pořádá.


klikněte pro větší náhled





Aktualizovaný přehled
českých
katalogů RITTAL
naleznete zde v redakční knihovně!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech - Ke Zdibsku 182, Zdiby u Prahy - 234 099 000 - info@rittal.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.